In-Forma - Abril 2014 (2)

Butlletins
Abril 2014 (2) - #4

Novetats

Nous tutorials per a escoles bressol

La Gerència de Serveis d'Educació i la Direcció de Serveis de Formació han iniciat un projecte conjunt per a dissenyar i produir un recurs formatiu multimèdia amb l'objectiu de facilitar l'aprenentatge i utilització d'una eina per al càlcul de costos de les escoles bressol municipals.

El recurs formatiu pretén reforçar els aspectes conceptuals, metodològics i procedimentals mitjançant una guia d'ús i vídeo-tutorials i alhora afavorir la transferència dels aprenentatges. 

Aquest recurs està previst implementar-lo en properes edicions de les accions formatives  "Metodologies i eines per al càlcul del cost d'escoles bressol municipals" i "Taller per aplicar l'eina d'anàlisi de costos a l'oferta que s'ofereix des de cada Escola Bressol Municipal" promogudes per la Gerència de Serveis d'Educació i adreçades als tècnics d'educació, directores d'escoles bressol i interventors dels ens locals. La previsió és impartir aquestes accions formatives de forma presencial i amb suport d'un aula virtual al campus FormaDiba.


Valorem la vostra privacitat

Direcció de Serveis de Formació
Urgell,187 (Edifici 14 de l'Escola Industrial)
08036 Barcelona
tel. 934 049 300
a/e ds.formacio@diba.cat
http://www.diba.cat/formacio

Accediu a tots els anteriors butlletins