In-Forma - Maig 2014 (1)

Butlletins
Maig 2014 (1) - #5

Novetats

Qui decideix els destinataris...?

... de les accions formatives? L'extensió de l'aplicació Gestforma a la pràctica totalitat d'accions formatives que impulsa la Diputació de Barcelona ha posat de manifest que els seus destinataris no sempre responen al perfil d'empleat públic local. En tot cas, la decisió sobre la participació de les diferents tipologies de personal en aquestes és de cada ajuntament.

La Diputació de Barcelona, a través de la Direcció dels Serveis de Formació disposa d'una exhaustiva oferta formativa destinada a la millora de l'organització i funcionament dels ens locals de la demarcació de Barcelona.

Els destinataris immediats d'aquesta programació formativa són els empleats públics (funcionaris, personal laboral, electes i personal eventual) que presten els seus serveis en els ens locals establerts en la normativa vigent.

També poden participar en les accions formatives els empleats de les empreses municipals i organismes autònoms, sempre que així ho decideixi l'ens local que els ha creat i del qual depenen.

Així mateix, poden gaudir de l'oferta formativa de la Diputació de Barcelona aquelles persones que, tot i no ser empleats públics locals, prestin serveis en empreses col·laboradores o concessionàries de serveis públics sempre que l'ens local titular del servei consideri necessària la seva participació.


Valorem la vostra privacitat

Direcció de Serveis de Formació
Urgell,187 (Edifici 14 de l'Escola Industrial)
08036 Barcelona
tel. 934 049 300
a/e ds.formacio@diba.cat
http://www.diba.cat/formacio

Accediu a tots els anteriors butlletins