In-Forma - Octubre 2014

Butlletins
Octubre 2014 - #9

Destaquem

El SATIF també a Seva, Cabrils i Sant Fost de Campsentelles

 

El Servei d'Assistència Tècnica Integral en Formació (SATIF) és una línia d'assessorament que comporta l'assignació d'un Referent DSF per donar un suport més enllà de la tradicional gestió de la formació. 34 ajuntaments ja han conveniat aquest servei. 

Us expliquem l'experiència en tres d'ells. 

Una de les línies estratègiques del Pla director 2013-2015 de la Direcció de Serveis de Formació és Impulsar línies de suport integral en els ajuntaments de menys de 20.000 habitants en el suport en l'ordenació del funcionament de la formació, la detecció de necessitats formatives, l'acompanyament en la construcció d'itineraris formatius per a col∙lectius professionals i l'assistència en la planificació i el disseny de solucions formatives adaptades a les seves necessitats. 

El SATIF és una línia d'assessorament flexible i adaptable a les diferents realitats organitzatives. Així, per exemple, en el cas de l'Ajuntament de Seva s'està desenvolupant un treball per fixar els criteris bàsics per a la detecció de necessitats formatives i desenvolupar un procediment de demanda de formació a la Diputació.

En el cas de l'Ajuntament de Cabrils s'està treballant en un pla de formació que permeti descriure amb claredat els itineraris formatius dels diferents perfils professionals. Els resultats seran validats pels diferents comandaments funcionals de l'ajuntament.

L'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles ha apostat per l'anàlisi de les necessitats formatives dels col·lectius de personal administratiu, personal tècnic i agrupacions professionals.

L'objectiu de la Direcció de Serveis de Formació és conveniar aquest servei amb els 216 ajuntaments que tenen una plantilla de menys de 100 empleats i impulsar línies d'assessorament i acompanyament tècnic en els 52 ajuntaments de menys de 20.000 habitants i més de 100 empleats.


Valorem la vostra privacitat

Direcció de Serveis de Formació
Urgell,187 (Edifici 14 de l'Escola Industrial)
08036 Barcelona
tel. 934 049 300
a/e ds.formacio@diba.cat
http://www.diba.cat/formacio

Accediu a tots els anteriors butlletins