Habitatge, Urbanisme i Activitats - setembre 2013

Butlletins
setembre 2013 - #53

Urbanisme

Lliurats als ajuntaments de Vilassar de Dalt i La Pobla de Lillet el Pla Especial de masies, cases rurals i altres edificacions dels seus municipis per aprovació inicial

El mes de juliol s'ha fet el lliurament dels documents del Pla especial del catàleg de masies, cases rurals i altres edificacions dels municipis de Vilassar de Dalt i La Pobla de Lillet per a l'aprovació inicial pel Ple dels respectius Ajuntaments.

L'objectiu del Pla especial és elaborar l'instrument de planejament derivat que permeti conservar i recuperar el patrimoni construït del sòl no urbanitzable alhora que faciliti la fixació de residents per tal de garantir la guàrdia i custòdia del sòl i la conservació dels seus valors naturals i ambientals. Aquesta figura de planejament també persegueix promoure l'activitat econòmica limitant l'aparició d'activitats poc compatibles amb el paisatge i evitant la dispersió de determinats usos en el territori.

Aquests Plans urbanístics consten de memòria descriptiva i justificativa, normativa, fitxes de masies, cases rurals o altres edificacions catalogades i plànols de localització i d'informació.  La fitxa de cada element incorpora una part descriptiva, una part normativa -amb la regulació pròpia de cada element- així com plànols i croquis.  Cada fitxa determina com s'han de fer les restauracions, quins usos es permeten, i les possibilitats de fer-hi ampliacions o de dividir la propietat en horitzontal.


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats