Habitatge, Urbanisme i Activitats - març 2014

Butlletins
març 2014 - #58

Activitats

Ja són 150 els municipis que disposen del GIA

Ja són 150 els municipis que disposen del GIA

Ja són 150 els municipis que disposen del GIA

Durant aquest mes de febrer s'ha assolit la xifra dels 150 municipis que ja disposen del Gestor d'Informació d'Activitats (GIA) per a l'administració de les activitats implantades en els seus municipis.

Així, el 47,59% dels 311 municipis de la província ja disposen del GIA. En funció de les franges de  població concretament el 65 % dels municipis de la província de poblacions entre 2.000 i 5.000 habitants i entre 5.000 i 10.000 habitants en són usuaris. Per últim, el 80 % de municipis adherits al GIA són municipis de poblacions inferiors als 10.000 habitants 

El GIA és una aplicació informàtica corporativa amb accés web, dissenyada i desenvolupada per la Diputació de Barcelona per facilitar als ajuntaments usuaris la gestió de les activitats.

És una eina segura que garanteix la confidencialitat de les dades.

Alhora és una eina molt útil als Ajuntaments ja que permet, entre d'altres, unificar la informació relativa a les activitats del municipi i assolir la transversalitat de la informació i el treball coordinat de totes les àrees de l'ajuntament que duen a terme tasques sectorials en matèria d'activitats.

 

Consta de dos mòduls vinculats entre ells: una base de dades del cens d'activitats fàcilment actualitzable i una eina de suport a la tramitació.

Podeu trobar més informació sobre el GIA, així com un vídeo de presentació de l'eina i el tríptic explicatiu clicant al següent enllaç.

El GIA és una eina gratuïta que s'ofereix al Catàleg de serveis 2014 de la Diputació. Podeu sol·licitar aquest recurs clicant en el següent enllaç.

 

 


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats