Habitatge, Urbanisme i Activitats - abril 2014

Butlletins
abril 2014 - #59

Activitats

La Diputació de Barcelona lliura a l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès el cens d'activitats del seu municipi

El coordinador de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, Reca Vidiella, va lliurar a l'alcalde de l'Ametlla del Vallés, Andreu González Gil, el cens d'activitats del seu municipi. La sessió, en què van participar càrrecs electes i tècnics municipals, va servir per presentar a l'Ajuntament el cens de les activitats i establiments que es desenvolupen al seu terme municipal. 

L'objectiu primer del cens és mostrar el nombre, tipus i estat de legalització de totes les activitats i establiments, tant públics com privats, existents al municipi. El cens d'activitats de l'Ametlla ha identificat les activitats que es duen a terme al municipi, tant les que ho fan de forma legal com les implantades il·legalment, i ha permès saber que el 47,5% d'aquestes activitats són comercials i de serveis; el 41,2% són activitats industrials; el 5,7% són recreatives, i el 2,2% són activitats agrícoles o ramaderes.

Aquestes dades serveixen a l'Ajuntament per poder prendre les decisions i polítiques oportunes per a la correcta gestió i promoció de les activitats en el seu municipi, i s'han obtingut mitjançant l'anàlisi dels expedients i la realització d'un treball de camp. Les dades s'han bolcat al Gestor d'Informació d'Activitats (GIA), aplicatiu informàtic creat per la Diputació de Barcelona que permet la gestió de la informació de les activitats amb intervenció administrativa i format per una base de dades i un tramitador. Les dades relatives a l'emplaçament i nom de l'activitat s'han traslladat i georeferenciat al Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN) per la seva visualització per tota la ciutadania.

El cens d'activitats és un producte que s'ofereix als municipis des del 2001. Per més informació referent als censos d'activitats es pot consultar el següent enllaç 


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats