Habitatge, Urbanisme i Activitats - juny 2014

Butlletins
juny 2014 - #61

Activitats

Lliurat a l’ajuntament de les Masies de Voltregà l’informe d’identificació d’activitats que requereixen PAU

Recentment la Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats ha lliurat a l'ajuntament de les Masies de Voltregà l'informe que aquest va sol·licitar per a la identificació de les activitats i centres, públics i privats, implantats al seu terme municipal que estiguin subjectes al Decret 82/2010.

L'objecte d'aquest Decret és regular les actuacions destinades a assegurar l'aplicació de mesures d'autoprotecció en les empreses i, en general, les entitats i els organismes que fan activitats que poden generar situacions de greu risc col·lectiu, de catàstrofe o de calamitat pública, i també els centres i les instal·lacions i les seves dependències, públics i privats, que poden resultar afectats de manera especialment greu per situacions d'aquest caràcter.   

D'aquest informe es desprèn que hi ha 17 activitats que requereixen Pla d'autoprotecció (PAU) i 2 d'aquestes ja el tenen pujat al programa HERMES.

A part de la redacció de l'indicat informe la Gerència també està donant assessorament a l'ajuntament en matèria de tramitació de PAU.


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats