Habitatge, Urbanisme i Activitats - juny 2014

Butlletins
juny 2014 - #61

Normativa

Publicat el decret que regula la composició i funcionament intern dels òrgans urbanístics

El 22 de maig s'ha publicat al DOGC nº 6628 el Decret 68/2014, de 20 de maig, pel qual es regula la composició i funcionament intern dels òrgans urbanístics de la Generalitat de caràcter col·legiat.

Els òrgans urbanístics objecte d'aquesta norma són la Comissió de Política Territorial i Urbanisme de Catalunya i les 9 comissions d'urbanisme en que es divideix el territori català.

Aquest decret integra en un únic text la regulació actualment dispersa en diverses normes i incorpora diverses novetats. El seu objectiu és impulsar la transversalitat i la participació en la presa de decisions relatives a l'urbanisme.

Així mateix, es crea la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Alt Pirineu amb l'objectiu de potenciar la descentralització urbanística, acostar la presa de decisions al territori i augmentar la transparència i celeritat en la tramitació dels expedients. Aquesta Comissió exercirà les seves funcions a les comarques de la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça i l'Alt Urgell.

Podeu veure el text complet d'aquest decret clicant el següent enllaç


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats