Habitatge, Urbanisme i Activitats - febrer 2015

Butlletins
febrer 2015 - #66

Habitatge

A debat la importància de disposar d’una política d’habitatge pròpia

Uns vuitanta responsables polítics i tècnics van assistir el passat 23 de gener a la jornada organitzada per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, sota el lema "Més enllà del dia a dia. La planificació de les polítiques locals d'habitatge en el nou context".

Durant la sessió es va posar de manifest que malgrat l'actual crisi econòmica ha suposat que molts ens locals hagin de focalitzar els seus esforços en fer front a les demandes i necessitats del dia a dia, en cap cas s'ha de renunciar a disposar d'una política pròpia d'habitatge, on es plantegin reptes i accions integrals a curt, mig i llarg termini.

A més, es van posar en comú diferents experiències desenvolupades en el nostre territori en les que mitjançant els instruments urbanístics s'ha donat resposta a problemàtiques o reptes detectats en matèria d'habitatge.

La sessió va servir també per presentar la nova Guia Metodològica i el nou Catàleg d'Instruments Tècnics per a la redacció de Plans Locals d'Habitatge, desenvolupats recentment amb l'objecte d'adequar aquest instrument als requeriments del context socioeconòmic actual i al nou paper a desenvolupar pel món local.


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats