Extraordinari subvencions 2022 - Núm. 191

 

Feminismes 
i Igualtat

Ir arriba

Destaquem

L'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona ha aprovat una convocatòria de subvencions per a entitats sense ànim de lucre per a l'any 2022, per donar suport als projectes que porteu a terme les entitats del tercer sector social de construcció i desplegament de les polítiques socials. 

Des del 17 de març de 2022 al 21 d’abril de 2022 (ambdós inclosos) estarà oberta la convocatòria de subvencions a favor d’entitats sense finalitat de lucre de l’Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social, Gerència de Serveis Socials i Gerència de Serveis d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona.

La Diputació de Barcelona impulsa la Declaració Per a uns municipis i comunitats cuidadores, que ha estat aprovada en el ple de la Corporació del passat 24 de febrer.

La Declaració es presentarà conjuntament amb els municipis i ens locals que hi donin suport en el marc de les Jornades Cures en la comunitat: innovació i transformació des de les polítiques locals, en un acte el proper dilluns 25 d’abril, a les 9.30h, al Paranimf de l’Escola Industrial de Barcelona.