Novetats octubre
 

Destaquem

Qüestionari de transparència del Síndic de Greuges 2023: 8 coses que has de conèixer per donar resposta

Qüestionari transparència Síndic Greuges 2023

Qüestionari transparència Síndic Greuges 2023

Heu rebut una comunicació del Síndic de Greuges convidant-vos a donar resposta a un qüestionari de transparència?

Us expliquem les 8 coses que heu de conèixer per respondre'l si sou ens SeTDIBA o treballeu amb el portal de transparència de l'AOC

Transparència

Catàleg de serveis Catàleg de serveis

Catàleg de serveis

Catàleg de serveis

Des del Gabinet d'Innovació Digital oferim dos recursos relacionats amb la transparència i el govern obert que podeu sol·licitar. Aquí teniu els terminis, que no us passi per alt!

Actualització portal octubre Actualització portal octubre

Actualització portal octubre

Actualització portal octubre

Amb l'objectiu de donar correcte compliment a la normativa de transparència i d'ajudar-vos en el manteniment i la gestió de la transparència, mensualment realitzarem un recordatori de quina és la informació que cal actualitzar o revisar per verificar que s'està visualitzant correctament i està actualitzada. 

Govern obert sessió per electes Govern obert sessió per electes

Govern obert sessió per electes

Govern obert sessió per electes

Electes, no vau poder assistir a la nostra sessió on explicàvem el govern obert? Voleu repassar el que vam explicar? Posem a la vostra disposició el materials que vam utilitzar a "Govern obert per electes: parlem?"

Esther Pano. Sala de ponents Esther Pano. Sala de ponents

Esther Pano. Sala de ponents

Esther Pano. Sala de ponents

En aquest número de Sala de Ponents, Esther Pano aporta coneixement i reflexions sobre l'avaluació del compliment normatiu de transparència

Accés a la informació pública

Gestió SAIP Gestió SAIP

Gestió SAIP

Gestió SAIP

Arran de la publicació de l’informe del Síndic de Greuges i les seves conclusions i recomanacions en quant al dret d’accés a la informació pública, hem analitzat la situació de la gestió d’aquestes en els ens locals SeTDIBA. 

Cercador GAIP Cercador GAIP

Cercador GAIP

Cercador GAIP

El cercador de resolucions de la GAIP permet consultar les resolucions de les reclamacions que la ciutadania ha interposat contra la desatenció de sol·licituds d'accés a la informació pública davant la Comissió.

Bon govern

Models d'Instrucció i de Reglament de funcionament del sistema intern d'informació d'un ens local

Models sistema informació intern

Models sistema informació intern

Per donar compliment a la Llei 2/2023, reguladora de la protecció de les persones que informin sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció, posem a la vostra disposició uns models tipus d’instrucció i de reglament per a la regulació del funcionament del sistema intern d’informació

La declaració responsable i la responsabilitat de la declaració. Article Irene Artigues

Article Irene Artigues (EAPC)

Article Irene Artigues (EAPC)

Quins són els fonaments, els efectes, les implicacions i les conseqüències de la declaració responsable? N'Irene Artigues de l'EAPC ho explica en aquest article.

Dades obertes

Participació del Gabinet d'Innovació Digital al CNIS 2023

CNIS 2023

CNIS 2023

Aquest mes d'octubre s'ha celebrat el Congreso Nacional de Innovación y Servicios Públicos (CNIS), que tenia com a tema principal la innovació amb intel·ligència artificial a les administracions públiques. El Gabinet d'Innovació Digital hi hem estat presents.

Guia per la visualització de dades (Portal oficial de dades europees)

Guia visualització dades

Guia visualització dades

El Portal oficial de dades europees ha creat una guia per treballar la visualització de les dades. Podeu utilitzar la guia com un curs de formació i podeu navegar pel seu contingut complet seguint la seqüència de pàgines. 

Agenda

Aquesta sessió de Dijous GOmunicipal té per objectiu donar a conèixer tots els detalls de l'eina de seguiment per tal de facilitar el compliment de la normativa de transparència i agilitzar el procés d'actualització de la informació del portal AOC.

Consulteu la formació programada per aquestes setmanes que vénen: transparència, grups d'interès, gestió de dades, codi de conducta... us apunteu a alguna?

La Sala de Ponents de la nostra Comunitat Virtual de Transparència i Govern Obert és un espai on trobareu articles elaborats per experts en els diferents àmbits de la comunitat i experiències i bones pràctiques explicades pels seus protagonistes. 

I aquest espai també és per vosaltres! Ens ajudes?

Posem a la vostra disposició una nova bústia de correu específica per a dubtes relatius a temes tractats a la comunitat.

Des d'aquesta bústia atendrem tots els vostres dubtes.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn, 4a planta Bloc A
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
08035 Barcelona