Novetats febrer
 

Destaquem

Caravana d'Innovació Digital, experiències innovadores: la parada de Sant Boi de Llobregat.

Et volem compartir una iniciativa per fer aflorar el treball i les bones pràctiques dels governs locals en l'àmbit de la digitalització, independentment de la seva capacitat tècnica i situació territorial. En aquest cas, de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, orientada a les dades obertes.

Transparència

Des del mes de gener, el portal de Transparència i Dades Obertes del Consorci AOC, amb col·laboració amb la Xarxa de Governs Oberts de Catalunya, ofereix una millora en la visualització gràfica disponible als ítems de “Subvencions atorgades” i “Ajuts atorgats”.

Actualització informació de transparència Actualització informació de transparència

Actualització informació de transparència

Actualització informació de transparència

Amb l'objectiu de donar correcte compliment a la normativa de transparència i d'ajudar-vos en el manteniment i la gestió de la transparència, mensualment realitzarem un recordatori de quina és la informació que cal actualitzar o revisar per verificar que s'està visualitzant correctament i està actualitzada. 

Accés a la informació pública

Dijous GOmunicipal febrer Dijous GOmunicipal febrer

Dijous GOmunicipal febrer

Dijous GOmunicipal febrer

Sabem què és el dret d’accés i com s’ha de tractar en el nostre ens? Quina estructura és necessària? Què recomana el Síndic de Greuges en aquest àmbit? Quins recursos posem a la vostra disposició? Us ajudem!

Podcast APDCAT Podcast APDCAT

Podcast APDCAT

Podcast APDCAT

Les reflexions i recomanacions que s'apunten a aquest podcast són d'utilitat a l'hora de redactar i donar publicitat a aquells documents administratius que contenen dades de caràcter personals de persones físiques. 

Bon govern

L'EIAC presenta el Model d'autoavaluació PIO: ètica i intel·ligència artificial. Avaluem-nos.

Formulari d'autoavaluació PIO

Formulari d'autoavaluació PIO

L'EIAC presenta el model d'autoavaluació PIO (principis, indicadors i observables) per avançar en l'avaluació ètica de dades i sistemes d'intel·ligència artificial a través d'un formulari de verificació o checklist. 

Sala de Ponents: Dades, intel·ligència artificial i serveis públics: Què he de saber-ne com a Ajuntament?

Sala de Ponents

Sala de Ponents

Paula Boet (Responsable de drets digitals, Ajuntament de Barcelona) i Michael Donaldson (Comissionat d'innovació digital, Ajuntament de Barcelona) van escriure a la Sala de Ponents sobre dades, intel·ligència artificial i serveis públics.

Dades obertes

Dos dels deu conjunts de dades més visitats de tot l'Estat pertanyen a la Diputació de Barcelona.

10 datasets més visitats

10 datasets més visitats

datos.gob.es té publicat un registre dels 10 conjunts de dades més visitats. 2 pertanyen a la Diputació de Barcelona, saps quins són?

Treure suc al Portal de Dades Obertes de la Diputació de Barcelona: Serveis d'habitatge.

Dataset

Dataset "Serveis d'habitatge"

Voleu millorar la informació que ofereix el vostre ens en matèria d'habitatge i voleu acostar els serveis de les Oficines Locals d'Habitatge a la ciutadania? Llegiu aquí com explotar el dataset de "Serveis d'habitatge" del Portal de Dades Obertes de la DIBA.

Agenda

Posem a la vostra disposició una nova bústia de correu específica per a dubtes relatius a temes tractats a la comunitat.

Des d'aquesta bústia atendrem tots els vostres dubtes.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn, 4a planta Bloc A
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
08035 Barcelona