Novetats març
 

Destaquem

Dijous GOmunicipal d'abril: El portal de transparència: on som i cap a on anem? -Amb el Consorci AOC

Sessió Dijous GOmunicipal

Sessió Dijous GOmunicipal

En la propera sessió de Dijous GOmunicipal realitzarem un recorregut sobre els principals aspectes a conèixer del portal de transparència de la mà del Consorci AOC. Reserveu-vos el dijous 25 d'abril (10h)!

Transparència

Article EAPC Article EAPC

Article EAPC

Article EAPC

Aquest article tracta la situació actual vinculada amb la transparència de la informació que es proporciona a la ciutadania, perquè pugui servir per establir un debat sobre la conveniència de dur a terme diverses accions, normatives i/o no normatives, que puguin millorar el nivell de coneixement dels ciutadans sobre la presa de decisions públiques.

Editar el portal de transparència Editar el portal de transparència

Editar el portal de transparència

Editar el portal de transparència

Amb l'objectiu de donar correcte compliment a la normativa de transparència i d'ajudar-vos en el manteniment i la gestió de la transparència, mensualment realitzarem un recordatori de quina és la informació que cal actualitzar o revisar per verificar que s'està visualitzant correctament i està actualitzada. 

Accés a la informació pública

Millora de l'accés a la informació pública Millora de l'accés a la informació pública

Millora de l'accés a la informació pública

Millora de l'accés a la informació pública

Es tracta d'un suport per a millorar la gestió de l'accés a la informació pública dels ens locals, i les accions de millora estan adreçades a optimitzar tots els aspectes identificats pel Síndic de Greuges en el seu darrer informe amb l'objectiu d'impulsar governs locals transparents i eficients, propers a la ciutadania.

Sessió Dijous GOmunicipal Sessió Dijous GOmunicipal

Sessió Dijous GOmunicipal

Sessió Dijous GOmunicipal

El passat 29 de febrer va tenir lloc la sessió de Dijous GOmunicipal sobre el dret d'accés a la informació pública. Aquí podeu trobar la gravació de la sessió i el material presentat durant la mateixa.

Bon govern

DialÈtic. Canal de suport a la reflexió en ètica pública (Oficina Antifrau de Catalunya)

DialÈtic - Oficina Antifrau de Catalunya

DialÈtic - Oficina Antifrau de Catalunya

L’Oficina Antifrau de Catalunya té a disposició dels servidors i servidores públics el servei DialÈtic: un servei que ofereix un espai de reflexió i sensibilització en matèria d’ètica aplicada a la gestió pública. El coneixieu?

Vídeos divulgatius sobre els conflictes d'interès: què són, com prevenir-los i com tractar-los.

Els conflictes d'interès

Els conflictes d'interès

La Generalitat de Catalunya ofereix tres vídeos divulgatius sobre els conflictes d'interès en el marc del fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR). Us recomanem la seva visualització!

Dades obertes

101 recursos per aprendre sobre dades obertes (II Encuentro de Datos Abiertos)

101 recursos dades obertes

101 recursos dades obertes

El passat mes de setembre va tenir lloc a Saragossa la II Trobada de dades obertes, organitzada per Diputació de Barcelona, Diputació de Castelló i Govern d'Aragó. En els grups de treball de la mateixa es van identificar un centenar de materials de formació gratuïts que podent contribuir a completar itineraris formatius per als diferents perfils. 

Torna la OpenGovWeek al Gabinet d'Innovació Digital: del 10 al 14 de juny de 2024!

OpenGovWeek 2024

OpenGovWeek 2024

Des del Gabinet d'Innovació Digital ja estem treballant per oferir un programa d'activitats, seminaris i notícies en torn a la transparència activa, les dades obertes, i el dret d'accés a la informació pública durant la setmana del 10 de juny.

Reserveu agendes!

Agenda

Feu un cop d'ull a les properes formacions que hem programat. Us heu apuntat a alguna?

La Diputació de Castelló, la Diputació de Barcelona i el Govern d'Aragó organitzen el III Encuentro de Datos Abiertos, sota el lema "Datos para el impulso del sector turístico”. Ens hi trobem?

Posem a la vostra disposició una nova bústia de correu específica per a dubtes relatius a temes tractats a la comunitat.

Des d'aquesta bústia atendrem tots els vostres dubtes.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn, 4a planta Bloc A
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
08035 Barcelona