Novetats abril
 

Destaquem

Et vas perdre la sessió de Dijous GOmunicipal amb el Consorci AOC o la vols veure de nou?

Sessió Dijous GOmunicipal

Sessió Dijous GOmunicipal

El passat 25 d'abril va tenir lloc la sessió de Dijous GOmunicipal "El portal de transparència: on som i cap on anem?", amb la participació de Ferran Farriol, Cap de Servei de la Subdirecció de transformació digital i serveis del Consorci AOC. Te la vas perdre? Et va agradar tant que la vols tornar a veure?

Aquí tens la gravació!

Transparència

Editar el Portal de Transparència Editar el Portal de Transparència

Editar el Portal de Transparència

Editar el Portal de Transparència

Ets principiant en el funcionament del portal de transparència? En aquest vídeo de 15 minuts us expliquem l'estructura del portal de transparència i com, quan som editors del portal, hem d'actualitzar els diferents tipus d'ítems.

Editar el portal de transparència Editar el portal de transparència

Editar el portal de transparència

Editar el portal de transparència

Amb l'objectiu de donar correcte compliment a la normativa de transparència i d'ajudar-vos en el manteniment i la gestió de la transparència, mensualment realitzarem un recordatori de quina és la informació que cal actualitzar o revisar per verificar que s'està visualitzant correctament i està actualitzada. 

Accés a la informació pública

Campanya sensibilització Campanya sensibilització

Campanya sensibilització

Campanya sensibilització

Voleu explicar a la ciutadania què és el dret a la informació pública? Aquí teniu uns materials pensats per donar a conèixer casos concrets en què la ciutadania pot necessitar informació que es troba en poder de l’administració. Us animem a difondre'ls a les vostres xarxes socials i canals de comunicació! Recordeu que teniu altres materials com cartells i baners per a xarxes socials. 

Criteri GAIP processos selectius Criteri GAIP processos selectius

Criteri GAIP processos selectius

Criteri GAIP processos selectius

La Comissió de Garantia del dret d'accés a la informació pública (GAIP) resol alguns dels dubtes més freqüents sobre el dret d'accés: s'han de facilitar els enunciats i les plantilles de correcció dels exàmens? Consulta aquest criteri d'una de les peticions que més es realitzen a les administracions.

Dades obertes

De l'estratègia de la dada al govern de dades (Dr. Ismael Caballero, datos.gob.es)

Article Dr. Ismael Caballero

Article Dr. Ismael Caballero

Com podem posar les dades que tenim al servei de l'estratègia de les nostres organitzacions? I per què? Seguiu llegint!

Voleu millorar la visualització de les vostres dades? El portal oficial de dades europees us inspirarà!

Visualització dades obertes

Visualització dades obertes

El portal oficial de dades europees ofereix una sèrie de vídeos per explorar idees sobre com visualitzar dades obertes de manera divertida i crítica. 

Agenda

Encara no us podem fer spoilers, però recomanem que us guardeu la setmana del 10 al 14 de juny a les agendes. Vénen activitats molt interessants que us agradaran molt!

El proper 31 de maig serem a Peñíscola per participar al III Encuentro Nacional de Datos Abiertos "Datos para el impulso del sector turístico". Més endavant us explicarem la nostra participació i algunes de les experiències del Encuentro!

Des del Gabinet d'Innovació Digital oferim diferents formacions sobre transparència i govern obert. Consulta les properes i apunta't a les que més t'agradin!

Posem a la vostra disposició una nova bústia de correu específica per a dubtes relatius a temes tractats a la comunitat.

Des d'aquesta bústia atendrem tots els vostres dubtes.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn, 4a planta Bloc A
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
08035 Barcelona