Notícies SeTDIBA - Novembre
 
Ir arriba

Ens local TOP

Aquest mes volem expressar el nostre reconeixement i gratitud als ens que creuen en la formació com a acció clau per enfortir les habilitats i ampliar coneixements. Consulteu els ens premiats...

Ir arriba

Destaquem

Us trobeu davant d'una ciutadania cada cop més interessada en fer tràmits electrònics? Potser vosaltres no disposeu de tot el temps que requereix resoldre aquestes consultes però ja sabeu que teniu el servei Fem-ho Fàcil!

Ir arriba

Avisos

Ir arriba

Sabies què?

El servei d'atenció telefònic FEM-HO FÀCIL ha assolit les 1000 trucades realitzades des de la seva posada en marxa.
​​​​​​​A més, hem analitzat quina ha estat la valoració global de les trucades i el resultat és espectacular: 5 punts sobre 5!

Fes publicitat sense por d'aquest servei... és un encert!!

Ir arriba

Et recomanem...

El codi segur de verificació  (CSV) és un codi alfanumèric que permet descarregar un document  generat i signat electrònicament per una administració pública. Aquest document s'ha de poder descarregar des de la vostra web. Teniu l'enllaç visible i actiu? 

Ir arriba

Agenda

Entra a la notícia i descobreix quina formació hem preparat per aquest mes de novembre i estan encara en període d'inscripció! En el calendari de la comunitat setdiba.diba.cat trobaràs tota la formació que tenim planificada. 

Assistir a Jornades i congressos és molt interessant perquè ens dóna l'oportunitat d'obtenir una visió amb noves perspectives i compartir coneixement amb altres professionals.  En aquest congrés, ens dona l'oportunitat a tothom de participar en un repte social. T'hi apuntes?

El 7 i 8 de novembre es va celebrar la X edició del Congrés NovaGob a Madrid organitzada per la Fundació NovaGob i l'Ajuntament de Madrid. Nosaltres hi vam assistir i va ser molt interessant perquè...

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

 

 

 

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial

Gabinet d'Innovació Digital
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn 4a planta

tel. 934 022 803

08035 Barcelona

X