Notícies SeTDIBA - Desembre
 
Ir arriba

Ens local TOP

Ens encanten els ens que segueixen la metodologia SeTDIBA i incorporen tràmits en els seus expedients. Quins ens han destacat com a bons tramitadors aquest mes?
​​​​​​​

Ir arriba

Destaquem

El 2024 l'hem de començar de zero i això vol dir que toca fer tasques de tancament al registre d'entrada, al gestor d'expedients i al mòdul de Secretaria. En aquest article trobareu tota la informació que cal que tingueu en compte...

Formeu part dels ens SeTDIBA que ha pujat a la caravana abans del 2022, doncs, ara toca demanar la la RENOVACIÓ del recurs. Us enviarem un e-correu amb instruccions.
​​​​​​​Si no sou ens SeTDIBA i us agradaria pujar a la caravana? Coneix totes les avantatges que us oferim i demaneu el recurs al catàleg abans que acabi l'any!
​​​​​​​

Us convidem a participar en la Caravana d'Innovació Digital

La transformació digital és un viatge i junts podem construir un camí més brillant. Com? Compartint experiències! Us convidem a explicar-nos les vostres històries d'èxit o els desafiaments superats. Contactarem amb vosaltres properament... estigueu atents!

I a partir d'ara,... us toca conduir a vosaltres!

Aquest mes farem l'acte de cloenda de la implantació del model SeTDIBA al Consell Comarcal del Bages i a la Mancomunitat de Martorelles i Santa Maria de Martorelles. Feliços d'haver conduit fins a la transformació digital. Ara us toca a vosaltres agafar el volant. Continuem el viatge!

Ir arriba

Avisos

Des de l'AOC s'ha treballat per augmentar l'oferta específica de formularis per a determinats tràmits i, des del 22 de novembre ja els teniu a la vostra disposició... Activeu-los!

Integrar aquesta aplicació amb el gestor d'expedients facilita a la ciutadania l'accés a a informació dels seus expedients des de la comoditat dels seus dispositius mòbils. Sabeu quina informació podran obtenir des de l'App MyGov?  No us perdeu el webinar previst pel 18/01/2024.
​​​​​​​Més informació en aquesta notícia...

Ir arriba

Sabies què?

El CAOC  convida a diverses administracions a sessions de treball i el Gabinet d'Innovació Digital  va assistir en la darrera trobada que es va celebrar el passat 21 de novembre. Sentim orgull de participar en aquestes sessions on observem una evolució constant i positiva en la transformació digital. Seguim treballant!

Ir arriba

Et recomanem...

Si el telèfon treu fum (fum fum!)... el servei Fem-ho Fàcil us ajudarà!

Durant l'època de Nadal els horaris d'atenció a la ciutadania són especials. Per això, us aconsellem que aprofiteu la locució automàtica del contestador del vostre ens per facilitar el telèfon de suport a la ciutadania Fem-ho Fàcil. 

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

 

 

 

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial

Gabinet d'Innovació Digital
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn 4a planta

tel. 934 022 803

08035 Barcelona

X