Notícies SeTDIBA - Gener 2024
 
Ir arriba

Destaquem

Per assolir el paradigma d’administració intel·ligent cal abordar l’ús del big data en la personalització dels serveis, la intel·ligència artificial en l’automatització, la simplificació de processos, i l’orientació a la dada des d’una perspectiva, no únicament tecnològica, sinó també cultural i organitzativa. Analitzarem casos reals tocant de peus a terra a la jornada presencial que se celebrarà el 27 de febrer! Es requereix inscripció. Places limitades!

Hem impulsat la iniciativa #CaravanaInnovació per fer aflorar bones pràctiques de les vostres organitzacions i compartir-les amb la resta perquè coneguin de primera mà el detall dels projectes així com el valor i les dificultats que s'han abordat.  Us animem a que hi participeu com a amfitrions o com a relators. Us hem preparat un calaix d'eines i el vídeo explicatiu que us ajudaran. ​​​​​​​Cordeu-vos els cinturons que comença el viatge!

Ir arriba

Sabies què?

Volem que ens expliqueu la vostra idea innovadora mitjançant una reunió informal on, a mode d'entrevista, s'esdevindrà un diàleg entre relators i amfitrions. D'aquesta manera s'exposarà la bona pràctica en un entorn amigable on ens demostrareu les avantatges del projecte i els reptes superats. ​​​​​​​Apunteu-vos a l'experiència i compartiu les bones idees!

Formar part de l'equip de relators/es de la Caravana d'Innovació digital és una experiència molt enriquidora que et permetrà estar en contacte amb altres professionals que comparteixen el seu esperit innovador. És una oportunitat per millorar el teu perfil com a innovador públic i compartir experiències! ​​​​​​​Una aventura en tota regla. Et sumes a l'experiència?
​​​​​​​Escriu-nos a setdiba@diba.cat. ​​​Consulta el Kit de relators per saber-ne més...

Potser, la vostra organització va atabalada en el dia a dia i no li dona temps de crear i implementar idees innovadores però sou coneixedors d'alguna administració que sí que ha implementat alguna idea interessant? Aviseu-nos i nosaltres hi contactarem perquè col·labori amb la caravana i ens ho expliqui tot, tot i tot. Coneixeu algun cas d'èxit? Escriviu-nos a setdiba@diba.cat.
 

Ir arriba

Et recomanem...

Arrenca la caravana i necessitem identificar treballadors/es públics orgullosos de servir a la societat, amb ganes de millorar les seves administracions per apropar-les a la ciutadania. Vols perfeccionar les teves habilitats com a relator? El 27 de febrer, de 16h a 17:30h hem preparat un taller per a relators de la #CaravanaInnovació. Aprofita aquesta oportunitat per aprendre-ho de la mà de 3 experts en la matèria i creadors de la iniciativa Innovation on Tour. Aquest taller requereix inscripció prèvia.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

 

 

 

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial

Gabinet d'Innovació Digital
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn 4a planta

tel. 934 022 803

08035 Barcelona

X