Notícies SeTDIBA - Febrer 2024
 
Anar a dalt

Ens local TOP

Aquest mes la caravana ja ha fet 4 parades: Sant Quirze Safaja, Sant Boi de Lluçanès, Sant Boi de Llobregat i Olesa de Montserrat. Vols saber què ens han explicat? Tots els projectes han estat d'allò més interessants. Pots consultar tota la informació i fotos de les diferents parades a la nostra comunitat virtual! #compartintexperiències

Anar a dalt

Destaquem

El 27 de febrer per la tarda, us oferim un taller exclusiu on aprendrem noves habilitats per transformar-nos en autèntics relators d'experiències. Es planteja en una sessió pràctica amb orientació experta en un clima amigable i d'aprenentatge col·laboratiu. Una oportunitat que no es pot deixar passar. Últimes places disponibles per participar-hi! Apunta-t'hi ja!

Busques una jornada plena de connexions significatives? Amb la col·laboració d'experts en la matèria, sessions de treball en grup i espais per crear xarxa la jornada promet ser un esdeveniment enriquidor. Les places s'estan omplint ràpidament, i qui vulgui assistir-hi es recomana que s'inscrigui aviat per garantir el seu lloc! Inscriu-te ara mateix.

Anar a dalt

Sabies què?

Hem rebut un reconeixement que ens ha omplert de gratitud i emoció. El nostre projecte innovador i transformador SeTDIBA ha estat premiat pel seu impacte significatiu en la nostra comunitat per l’Institut Europeu d’Administració Pública. Vosaltres formeu part d'aquest projecte que compartim. Moltes felicitats i gràcies a tots els que ho heu fet possible. Llegiu la notícia sencera.

Formar part de l'equip de relators/es de la Caravana d'Innovació digital és una experiència molt enriquidora que et permetrà estar en contacte amb altres professionals que comparteixen el seu esperit innovador. És una oportunitat per millorar el teu perfil com a innovador públic i compartir experiències! ​​​​​​​Una aventura en tota regla. Et sumes a l'experiència?
​​​​​​​Escriu-nos a setdiba@diba.cat. ​​​Consulta el Kit de relators per saber-ne més...

Volem que ens expliqueu la vostra idea innovadora mitjançant una reunió informal on, a mode d'entrevista, s'esdevindrà un diàleg entre relators i amfitrions. D'aquesta manera s'exposarà la bona pràctica en un entorn amigable on ens demostrareu les avantatges del projecte i els reptes superats. ​​​​​​​Apunteu-vos a l'experiència i compartiu les bones idees!

Anar a dalt

Et recomanem...

El 25 de gener es va fer un seminari web per presentar totes les novetats del Mòdul de Secretaria. T'ho vas perdre? No passa res! Consulta aquest article on podràs visualitzar el vídeo amb les darreres actualitzacions.

Simplificar la vida a la ciutadania és la nostra prioritat. Ens entusiasma la possibilitat que proporciona aquesta integració i que permet visualitzar l'estat de tramitació dels expedients. El 18 de gener vam presentar les principals novetats i repercussions en un seminari web. Teniu tota la informació disponible en el següent enllaç.

Anar a dalt

Agenda

Els curs s'adreça a personal que realitza funcions d'actualització d'informació al portal de transparència ofert pel Consorci AOC. Tots els assistents han de disposar de credencials per accedir al portal de transparència de la seva organització

Teniu temps d'apuntar-vos-hi fins el 21 de febrer. És un curs virtual adreçat al personal que ja està actiu en un ens SeTDIBA i vol refrescar coneixements però també està enfocat als que s'acaben d'incorporar a treballar a un ens SeTDIBA. Aquest curs dona dret a certificat formatiu oficial i només s'imparteix un cop l'any! No badis i aprofita l'ocasió!

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

 

 

 

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial

Gabinet d'Innovació Digital
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn 4a planta

tel. 934 022 803

08035 Barcelona

X