Notícies SeTDIBA - Març 2024
 
Ir arriba

Ens local TOP

Sabeu què és el suport Venim? T'expliquem: una persona de l’equip SeTDIBA es desplaça al vostre ens per fer una sessió presencial on ensenyem les principals novetats, revisem indicadors del Quadre de Comandament per treure el màxim profit a les eines i metodologia SeTDIBA i, a més, passem per les taules del personal per respondre dubtes. Aquest mes volem destacar aquells ens que han perfeccionat els seus indicadors arran de les visites efectuades al llarg del 2023. Consulteu els ens destacats...

Ir arriba

Destaquem

Més de 150 persones hi vam ser presents i vam omplir i gaudir de la Sala al Paranimf! Gràcies a tothom que ens va acompanyar a la Jornada transformació digital: Administracions intel·ligents per aportar valor públic. Esperem que haci acomplert les expectatives i gaudíssiu tant com nosaltres d'aquell dia. Si no hi vau poder assistir us recomanem que consulteu la web de la Jornada on compartim tota l'experiència. Gràcies per ser-hi!

De la mà dels creadors d'InnovationOnTour, el passat 27/02/2024, es va demostrar en el taller de la tarda en què consisteix participar com a relator o amfitrió de la caravana d'innovació.  És una oportunitat per treure del “calaix” aquells projectes que per petits que semblin poden ajudar a altres professionals a millorar la seva gestió pública. Animeu-vos a col·laborar!

 

El padró s'ha unit al gestor d'expedients. Els 5 ens pilots ens confirmen que tot marxa bé així que en breu us incorporarem a la resta d'ens. En aquest enllaç trobareu tota la informació sobre com gestionar documents i expedients de padró i, si voleu refrescar tot el que permet fer aquesta integració, us recomanem visualitzar el webinar especial Padró. Esperem que aquesta evolució ajudi a simplificar la vostres tasques diàries.

Ir arriba

Avisos

L'AOC ens informa que del 5 al 8 d'abril es preveu una intervenció programada que implica el tall en els seus serveis. Com a ens usuaris dels serveis AOC us interessa conèixer de primera mà aquesta informació i, per això, us facilitem enllaç directe a la notícia.

Ir arriba

Sabies què?

Aquesta és una pregunta que ens feu tot sovint i lamentem informar que NO. Confirmem que no és possible reaprofitar un número de Decret ni eliminar-lo. En aquesta pregunta freqüent us resolem els dubtes relacionats amb aquesta qüestió i us donem possibles solucions en cas que us hagueu equivocat en aprovar un decret.

Quina il·lusió ens va fer arrancar la caravana i dirigir-nos a la primera parada on ens van explicar quina bona pensada va tenir el Consell Comarcal del Moianès oferint serveis itinerants entre els diferents ens que en formen part de la comarca. Encantats de conèixer aquesta bona iniciativa i compartir-la amb vosaltres. Consulteu la crònica de la parada.

Ir arriba

Et recomanem...

Si aquesta Setmana Santa la meitat del personal s'agafa uns dies i us quedeu sobresaturats de feina recordeu que el servei Fem-ho Fàcil està al vostre costat i també al costat  de les empreses i de la ciutadania. Recomanem que fer una bona difusió d'aquest servei us permetrà gestionar millor l'estrès d'aquests dies. Confieu en aquest servei que obté una valoració excel·lent!

Obert el termini per sol·licitar serveis al catàleg de la Diputació de Barcelona. Feu una ullada a tot el que us oferim i sol·liciteu allò que us faci falta.Consulteu tota la informació en aquest enllaç.

Des de la Diputació de Barcelona, i més concretament, des del Servei d’Urbanisme de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats (GSHUA), s’ha elaborat una Guia d’expedients urbanístics que s’ofereix com a eina de treball als municipis amb l’objectiu de facilitar l’exercici de l’activitat urbanística en els municipis de la demarcació de Barcelona. Us la compartim i esperem que us resulti de gran utilitat.

Ir arriba

Agenda

La primavera la sang altera i és un bon moment per posar-se en forma. Per això us recomanem 2 cursos de formació on line que en breu obren el període d'inscripció:
*Procediment administratiu aplicat a SeTDIBA  (Periode d'inscripcions 2 d'abril a 25 d'abril).
*Expedient classificat: els misteris de la gestió documental aplicada a SeTDIBA (Periode d'inscripcions 29 d'abril a 22 de maig).
Consulteu tota la oferta formativa SeTDIBA a la nostra comunitat virtual.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

 

 

 

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial

Gabinet d'Innovació Digital
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn 4a planta

tel. 934 022 803

08035 Barcelona

X