Notícies SeTDIBA - Abril 2024
 
Go top

Ens local TOP

Aquest mes d'abril, hem volgut parar atenció a identificar aquells ens amb menys de 1.000 habitants que més utilitzen les sortides electròniques a través del gestor d'expedients. Per què? Perquè fer les notificacions de sortida des del gestor d'expedients és una opció eficient que recomanem utilitzar sempre que sigui possible. Quins ens han destacat?

Go top

Destaquem

Amb il·lusió i optimisme, donem la benvinguda a Josep Miquel Salgado, nou Cap del Gabinet d’Innovació Digital. Estem emocionades per treballar sota la seva direcció i estem segures que la seva visió i lideratge contribuiran a impulsar la transformació digital del món local.
#novesperspectives #nousprojectes.

Que maca la diada de Sant Jordi! Quantes parades de roses per tot arreu! Des de SeTDIBA ens preguntem si heu lluitat contra el Drac de les sol·licituds de parades en paper sols o heu avisat al cavaller Sant Fem-ho Fàcil? El cavaller ajuda a fer tràmits a ciutadania, entitats i empreses des de la comoditat de casa seva. Evitaran cues i desplaçaments i vosaltres rebreu les sol·licituds al registre d'entrada per diligenciar.

S'estrenarà una nova integració del gestor d'expedients amb el padró d'habitants!  Els ens pilots confirmen que aquesta prova ha funcionat molt bé i tot són avantatges. Per això, ben aviat us l'integrarem a tota la resta d'ens SeTDIBA!

Go top

Avisos

Estem en fase de formació per implantar el model SeTDIBA al Consorci de la Colònia Güell, Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Promocions Municipals Santjustenques SA, Museu de les mines de Cercs, Consorci del Lluçanès i a Onaigua! Estem preparant el terreny i en breu començaran a aflorar els seus coneixements per a un futur d'innovació i eficiència. Seguim!

En les darreres implantacions, hem tingut la sort de conèixer grans professionals amb molta expertesa i ganes de col·laborar amb l'equip de professors SeTDIBA. Ara ens hem proposat trobar nous tresors que amagueu en els vostres ens. Us motiva ensenyar? No ho dubteu i escriviu-nos!

Go top

Sabies què?

Segurament algun cop t'han rebutjat un document on tu hi havies dipositat moltes esperances perquè el signessin. Si no te'l signen a la primera... No passa res! En aquesta píndola t'ajudem a trobar aquest document que no s'ha aprovat perquè el puguis editar i tornar a enviar a signar. L'equip SeTDIBA t'explica tots els detalls per facilitar-te la teva feina diària.

Conèixer si un missatge en una ampolla s'ha rebut pot ser difícil, ja que depèn de factors com les corrents oceàniques, el temps i la probabilitat que algú trobi l'ampolla. En canvi, si utilitzes el gestor d'expedients et dirà exactament si el ciutadà ha rebut el missatge (e-notificació). Consulta aquesta píndola per saber com obtenir informació de l'estat de les notificacions. 

Go top

Et recomanem...

El Secretari de l'Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès, Jean Pierre Baurier, va sol·licitar parada per compartir un gran projecte:"La interoperabilitat. Quins documents demanem a la ciutadania?". Agraïm a l'ens i al relator que va acompanyar la caravana, Joan Monrós, perquè gràcies a la seva col·laboració vam treure el màxim profit de la parada. Lectura recomanada per Sant Jordi? La crònica de la parada.

Ets un usuari informat però els teus companys encara no reben aquest butlletí? No pot ser!!! Reenvieu aquest butlletí i que cap es perdi les notícies més actuals del projecte SeTDIBA i les trepidants aventures de l'equip SeTDIBA. Ningú sense butlletí SeTDIBA! Que tothom es doni d'alta!! Ens ajudes?

Tenim parades a la vista però no deixeu d'apuntar-vos com a amfitrions i relators. Seguim cercant parades entre els ens generosos que vulguin compartir projectes inspiradors i també volem conèixer voluntaris relators curiosos! Prepareu-vos per un viatge ple de descobriments personals, innovadors i bon rotllo. No us ho penseu més i aviseu-nos que venim!

Go top

Agenda

Pels que voleu esquivar la burocràcia amb habilitat i gràcia apunteu-vos al curs de "Procediment Administratiu Aplicat a SeTDIBA" fins el 25 d'abril!
Pels que busqueu desxifrar els misteris de l'organització documental us recomanem el curs "Expedient Classificat: Els Misteris de la Gestió Documental Aplicada a SeTDIBA" obert fins el 22 de maig.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

 

 

 

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial

Gabinet d'Innovació Digital
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn 4a planta

tel. 934 022 803

08035 Barcelona

X