Notícies SeTDIBA - Juliol 2024
 
Anar a dalt

Ens local TOP

Els ens locals SeTDIBA teniu una eina que moltes administracions envegen: el quadre de comandament SeTDIBA! Aprofiteu aquesta eina i traieu el màxim profit als vostres recursos. Els ens que estan més ben informats gràcies a l'eina són...

Anar a dalt

Destaquem

Aquest segon trimestre, hem finalitzat amb èxit la implantació SeTDIBA a deu entitats del sector públic.  Ara aquestes entitats ja estan funcionant al 100% amb la metodologia SeTDIBA.  Contentes de treballar amb vosaltres!

A través d'una gimcana, l'Ajuntament de Rubí va descobrir els secrets que amaguen les dades obertes de la seva ciutat a l'alumnat del municipi. Així va ser la Gimcana de Dades Obertes, una iniciativa que va convertir l'aprenentatge en un joc d'exploració i ensenyament. Què més va passar? T'ho expliquem tot en aquest relat.

L'estiu, a vegades, ens sorprèn amb alguna tempesta tal com passa amb el registre d'entrada. Del 28 de juny al 3 de juliol, una incidència tècnica va afectar la documentació associada al registre. La incidència ha estat solucionada. Si voleu comprovar-ho seguiu els passos següents.

Anar a dalt

Avisos

S'acosten les vacances i, potser, es redueixen els horaris d'atenció al públic del vostre ens local o falta personal. Recordeu que no cal que la ciutadania esperi la tornada de les vostres vacances per fer els seus tràmits. Confieu en el servei telefònic Fem-ho Fàcil: un equip d'experts que els atendrà i resoldrà els dubtes en un no res. Bones vacances!

 

L'estiu ja és aquí i fa massa calor per estar tot el dia tancats en una oficina. Per això Aytos també gaudeix d'horari reduït (matins de 8h a 15h), des del 15 de juliol al 14 d'agost, inclosos. Recordeu que teniu disponible el seu e-correu que us atendran tan aviat com sigui possible. Per a qualsevol altre dubte, contacteu amb l'equip SeTDIBA!

Anar a dalt

Sabies què?

En aquest article, trobareu informació detallada sobre la normativa vigent, els tipus de dades que podeu incloure i les mesures que podeu adoptar per protegir les dades personals de les afectades. Des de l'equip SeTDIBA estem treballant per ampliar la nostra secció de FAQ amb més preguntes i respostes. Si teniu alguna pregunta que no trobeu a la secció, no dubteu a escriure'ns a setdiba@diba.cat

Des de Diputació de Barcelona iniciem aquest 2024 un projecte pilot per a impulsar l’orientació a la dada en ens locals de 5.000 a 20.000 habitants. Voleu conèixer en què consisteix el projecte i quins són els seus objectius? Feu un cop d'ull a aquesta notícia!

Anar a dalt

Et recomanem...

Al setembre s'obre l'agenda de cursos SeTDIBA i us volem recomanar un parell d'imprescindibles:
* Surt del costat fosc: sigues el Jedi digital del teu ajuntament. Període d'inscripcions del 9 al 29 de setembre.
​​​​​* Empodera't amb les teves dades. Període d’inscripcions del 4 d'octubre al 25 d'octubre.

Us hi esperem!

 

Anar a dalt

Agenda

Aquest mes s'ha celebrat la IX edició dels Reconeixements Administració Oberta, atorgats per l'AOC als ens locals que destaquen en la seva transformació digital. Estem contents i volem felicitar a totes les administracions participants pel seu esforç i compromís. La transformació digital és un viatge constant d'aprenentatge i progrés per oferir el millor servei a la ciutadania. Més info?

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

 

 

 

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial

Gabinet d'Innovació Digital
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn 4a planta

tel. 934 022 803

08035 Barcelona

X