Octubre 2022. Núm. 19

Actualitat

S'apropa l’Smart City Expo World Congress

Visual de l'estand de la Diputació a l'SCEWC

Visual de l'estand de la Diputació a l'SCEWC

Del 15 al 17 de novembre el congrés mundial dedicat a les ciutats intel·ligents torna a celebrar-se a la Fira de Barcelona. Consulteu les activitats programades a l'estand de la Diputació de Barcelona.

Del 15 al 17 de novembre, l’Smart City Expo World Congress (SCEWC) torna a celebrar-se a la Fira de Barcelona. L’edició d’enguany parteix de la premissa que les persones són l’agent principal que pot inspirar i transformar les ciutats.

Un any més, la Diputació participarà en el congrés amb un estand propi per explicar els projectes i serveis de la Barcelona Smart Region, que ajuden els governs locals a ser més eficients, resilients i transparents. Podeu consultar les activitats programades a l’estand de la Diputació de Barcelona al web https://www.diba.cat/smart-city-expo.

Durant els tres dies del congrés s’intercanviaran solucions i debats sobre temes com la intel·ligència artificial, les dades, els serveis digitals, la internet de les coses, les energies netes, la col·laboració i els esquemes participatius, els models econòmics, la ciberseguretat o la seguretat a l’espai públic. 

L’SCEWC aplega els principals representants estatals i internacionals del sector, empreses, investigadors, acadèmics i inversors, que compartiran idees, coneixements, solucions i iniciatives, i establiran contactes per a col·laboracions futures.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Octubre 2022. Núm. 19

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona