Abril 2021. Núm. 4

Observatori local

Promovem la governança de les TIC

wutzkohphoto / shutterstock.com

wutzkohphoto / shutterstock.com

Sant Esteve Sesrovires ha rebut una assistència tècnica per a redactar el plec de contractació dels serveis de suport i manteniment de la infraestructura TIC de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha rebut una assistència tècnica per a la governança de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Aquest recurs ha servit per a redactar el plec de prescripcions tècniques a través del qual es contractaran els serveis de suport i manteniment de la infraestructura TIC de l’Ajuntament, així com l’adquisició de llicències de programari.

L’assistència tècnica per a la governança de les TIC és una de les línies de suport als municipis del Catàleg de serveis de la Diputació i s’emmarca dins del capítol de sistemes d’informació municipals. 

El suport es pot concretar en diagnosis i inventaris dels recursos TIC; en plans directors orientats a assolir els objectius estratègics dels ajuntaments; en diagnosis per a la renovació de la infraestructura de xarxa d’àrea local a les seus municipals, o bé, com és el cas de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, en assistències en l’elaboració de plecs de clàusules tècniques.

La Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius promou la governança de les TIC per a ajudar els ajuntaments a planificar i gestionar eficientment l’àmbit tecnològic. 
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Abril 2021. Núm. 4

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona