Juliol 2021. Núm. 7

Formació

Dialogar amb l'estrès

Imatge del web del curs

Imatge del web del curs

Parlar d'estrès és força habitual dins i fora de la feina: «Estic estressat, està estressat, estem estressats...». Però, i si provem de dialogar amb el nostre estrès?
Aquest és el títol del nou recurs «Dialogar amb l'estrès» que trobaràs al CRAF. El recurs pretén ajudar-nos a entendre què és l’estrès, per què es produeix i quins recursos tenim per a evitar-lo.

En aquest recurs us proposem un diàleg amb l’estrès, entès com una resposta natural de les persones davant determinades situacions vitals. 
La paraula estrès significa una determinada conducta, una resposta de l’organisme davant un estímul o un canvi ambiental, mitjançant la qual l’organisme es prepara per a respondre davant aquest canvi.

L’objectiu no és enfrontar-s’hi o barallar-s’hi, sinó entendre què és l’estrès, per què es produeix i de quins recursos disposem per tal de mantenir-hi un diàleg fluid i fecund que no ens faci mal.

Per a fer-ho, trobareu tres tipus de recursos: mètodes cognitius, recursos conductuals i activitats físiques. En aquest recurs es presenten els mecanismes bàsics de cada mètode i se suggereix la combinació de tots tres perquè el diàleg amb l’estrès sigui fructífer.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Juliol 2021. Núm. 7

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona