@JD extraordinari desembre 2021 - #21
Ir arriba

Destacat

El 23 de desembre la Junta de Govern de la Diputació de Barcelona ha aprovat el Catàleg de serveis de 2022 de la Xarxa de Governs Locals.

L’Oficina del Pla Jove ofereix quatre recursos amb termini de presentació de sol·licituds entre el 5 de gener i el 8 de febrer de 2022, i un suport econòmic en format fons de prestació que no requereix sol·licitud.

Els recursos de l'OPJ es van presentar en dues sessions informatives celebrades el passat 29 de novembre.

Ir arriba

Actualitat de l'OPJ

Jed_Villejo @unsplash Jed_Villejo @unsplash

Jed_Villejo @unsplash

Jed_Villejo @unsplash

Durant el darrer quadrimestre de 2021 s’han realitzat als municipis de Gualba i Sant Pere de Ribes un total de quatre tallers, amb la participació de 52 joves.

Es tracta d’un taller d’una única sessió, de durada no superior a 2 hores, per a grups de màxim 25 joves (a partir de 14 anys), que pretén despertar la motivació per associar-se o prendre part de processos col·lectius. 

En el marc del Catàleg de serveis 2022 de la XGL s’oferirà una nova edició del Taller de Diagnosi del Pla local de joventut i del Taller d’Avaluació intermèdia del Pla local de joventut.

Es tracta d'accions formatives de 65 i 50 hores, respectivament, dissenyades com un procés de suport i acompanyament als i les professionals de joventut dels ens locals per tal d’ajudar-los a elaborar, pas a pas, la seva pròpia Diagnosi o Avaluació intermèdia del PLJ.

John Diez @pexels John Diez @pexels

John Diez @pexels

John Diez @pexels

Ja tenim oberta la inscripció a aquesta nova activitat formativa que realitzarem al febrer en format virtual i dissenyada amb l’objectiu d’adquirir els coneixements bàsics en salut mental i emocional per a que els i les  professionals de joventut dels ens locals puguin detectar casos de conductes de risc així com proporcionar eines i recursos per saber com acompanyar al jovent davant d’aquesta realitat juvenil agreujada amb la pandèmia. 

Més informació i inscripcions

Ir arriba

Recursos del mes

Vídeos i propostes per parlar amb joves sobre la commemoració d’una jornada internacional.

21 de gener - Dia Europeu de la Mediació

28 de gener - Dia Europeu de la protecció de dades

30 de gener - Dia Escolar per la No Violència i la Pau (DENIP)

Més recursos per a treballar amb joves.

Ir arriba

Formació

 

La gent de l'Oficina del Pla Jove us desitgem unes bones festes, salut i molta força pels projectes amb joves el 2022, any Europeu de la Joventut!

Al gener us seguirem informant de novetats sobre recursos per al treball amb joves des dels ens locals, formació, materials fem tec!...

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea d'Educació, Esports i Joventut
Oficina del Pla Jove
Carrer de l’Harmonia 24
Recinte Mundet - Edifici Migjorn, 4a planta
08035 Barcelona
Tlf. 934 022 556
www.diba.cat/joventut

Facebook Twitter Youtube Instagram Comunitat virtual