Octubre 2022 - #159
TwitterYoutube

Governança

El 31 d’octubre, data límit per sol·licitar pròrrogues en el suport econòmic concedit en el Catàleg de serveis 2022

La pròrroga suposa una ampliació de sis mesos en el termini d’execució (fins al 31 de juny de 2023) i en el de justificació (fins al 30 de setembre de 2023).

 

 

Per a tots aquells suports econòmics concedits en el marc del Catàleg de serveis 2022, la sol·licitud d'ampliació dels terminis d'execució i de justificació s'han de presentar com a màxim dos mesos abans de la finalització del termini que es vol prorrogar. En el cas que el suport econòmic concedit tingui com a data límit d’execució el 31 de desembre, el darrer dia per sol·licitar la pròrroga serà el proper 31 d’octubre.

Per tal de fer efectiva la petició, és necessari tramitar una sol·licitud general a través del PMT complint els requisits que es regulen a l'article 33 de les Bases d’execució del Catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona:

1. Els terminis d'execució i de justificació poden ampliar-se prèvia sol·licitud degudament motivada i calendaritzada de l'ens destinatari, sempre que les circumstàncies ho aconsellin, no es perjudiquin drets de tercer i, amb la sol·licitud, es presenti la documentació següent:

2. L'ens destinatari ha de tramitar electrònicament la sol·licitud d'ampliació dels terminis d'execució i de justificació. Els usuaris que ocupen el càrrec d'alcalde, en el cas dels ajuntaments, de president, en el cas d'altres d'ens, i de secretari, així com els signadors per delegació d'aquests, poden signar sol·licituds.

a. Acreditació signada pel secretari/ària de l'ens de l'aprovació de l'expedient de contractació, si l'actuació es realitza majoritàriament mitjançant contractació externa i prèvia licitació.

b. Acreditació signada pel secretari/ària de l'ens de l'aprovació de l'adjudicació del contracte, si l'actuació es realitza majoritàriament mitjançant contractació menor.

c. Declaració responsable signada per l'alcalde/essa (president/a) o pel secretari/ària fent constar que s'ha iniciat l'execució de l'actuació, si aquesta es realitza majoritàriament amb mitjans propis.

3. Les sol·licituds d'ampliació dels terminis d'execució i justificació s'han de presentar com a màxim dos mesos abans de la finalització del termini que es vol prorrogar.

4.. L'ens destinatari disposa de deu dies des de l'endemà de rebre la notificació electrònica per a esmenar els defectes que se li requereixin. Transcorregut aquest termini sense haver efectuat l'esmena, se'l tindrà per desistit.

5. La resolució s'ha de produir abans que transcorri el termini inicial. Transcorregut aquest termini, la sol·licitud s'ha de considerar desestimada per silenci administratiu. La desestimació per silenci administratiu no eximeix de l'obligació de desestimar expressament la sol·licitud.

6. L'ampliació del termini d'execució s'ha de concedir per un termini igual a la meitat del termini inicial previst. L'ampliació del termini de justificació ha de ser de tres mesos des de la finalització del nou termini d'execució. S'exceptua de l'anterior previsió l'ampliació del termini d'execució dels recursos pluriennals, la qual no pot superar la meitat del termini inicial previst.

7. La publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de l'acte d'estimació o desestimació de l'ampliació de terminis substitueix la notificació i produeix els mateixos efectes, en aplicació de l'article 45.1 de la Llei 39/2015. La publicació s'ha de realitzar en el termini màxim de deu dies des de l'aprovació.

Butlletí: e-ambient
Número de butlletí: #159 - Octubre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

TwitterYoutube

C/ Comte d'Urgell, 187, Edifici del Rellotge, 2a planta
08036 Barcelona
gsma.accioclimatica@diba.cat
http://www.diba.cat/web/mediambient
Accés a tots els butlletins anteriors