Gener 2024 - Especial Catàleg de serveis - #173
TwitterYoutube

Oferim 22 recursos econòmics, tècnics i materials per donar resposta als principals reptes ambientals dels ens locals i acompanyar-los en les seves polítiques per fer municipis més sostenibles i resilients. Del pressupost total del 2024, 1,4 M€ aniran destinats al suport econòmic; i 1,5 M€ seran pel suport tècnic i material.

Ir arriba

Agenda

Ir arriba

Oficina Tècnica d'Avaluació i Gestió Ambiental

Des de l'Oficina Tècnica d'Avaluació i Gestió Ambiental posem a disposició dels ens locals el nostre suport tècnic per a la mesura de soroll i de la qualitat de l’aire, les anàlisis de l’aigua de les fonts naturals dels municipis, així com la mesura dels camps electromagnètics. També oferim suport econòmic per a l'adequació acústica dels locals municipals.

Ir arriba

Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat

Enguany destaca el suport a la transició energètica, tant econòmic (80.000 euros) com tècnic, així com un suport específic per impulsar les comunitats energètiques als ens locals quantificat amb 200.000 euros. A més des d'aquesta oficina s'ofereixen vuit recursos tècnics més per acompanyar els ajuntaments en la millora dels seus serveis ambientals.

Ir arriba

Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental

Una novetat d’aquesta convocatòria són les dues línies de suport econòmic per a activitats i esdeveniments de sensibilització i educació ambiental: una primera està destinada a municipis de fins a 50.000 habitants, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats, i una segona la poden sol·licitar tots els ens locals interessats a organitzar esdeveniments, fires, jornades i conferències de temàtica ambiental.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

TwitterYoutube

C/ Comte d'Urgell, 187, Edifici del Rellotge, 2a planta
08036 Barcelona
gsma.accioclimatica@diba.cat
http://www.diba.cat/web/mediambient
Accés a tots els butlletins anteriors