Butlletí del Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes socials - #11. Desembre 2023
Anar a dalt

Presentació

El Catàleg de serveis 2024 ofereix als ajuntaments 374 recursos, de caire tècnic, econòmic o material El Catàleg de serveis 2024 ofereix als ajuntaments 374 recursos, de caire tècnic, econòmic o material

El Catàleg de serveis 2024 ofereix als ajuntaments 374 recursos, de caire tècnic, econòmic o material

El Catàleg de serveis 2024 ofereix als ajuntaments 374 recursos, de caire tècnic, econòmic o material

La Diputació de Barcelona ha aprovat, en la sessió plenària ordinària del mes de desembre, celebrada aquest dijous, dia 21, el Catàleg de serveis per a l’any 2024, que té una dotació pressupostària inicial de 168.353.783 €, xifra que s’incrementa en 38,8 milions d’euros respecte al Catàleg de 2023 (+30%) i que permetrà que tingui el pressupost més elevat de totes les seves edicions. Més informació [+].

Anar a dalt

Serveis DIBA

Aprofita tots els cursos que t’ofereix la Diputació

Mantén en forma la teva capacitació professional

Mantén en forma la teva capacitació professional

Paral·lelament als cursos específics de comunicació, premsa i xarxes socials, promoguts pel Gabinet de Premsa i Comunicació, la Diputació de Barcelona t’ofereix una gran varietat de propostes formatives i recursos en format àudio, vídeo, PDF o material en línia, del tipus manual, guia d’habilitats, guia de projectes, entrevistes, videoconferències i més. Hi ha formacions en línia, n’hi altres de presencials i altres de combinades. Tria les que més t'interessin. Les trobaràs al web del Centre de recursos i accions formatives [+].  

Nova oferta formativa en comunicació per al 2024

“Intel·ligència artificial aplicada als mitjans

“Intel·ligència artificial aplicada als mitjans" és un dels cursos que s'ofereixen als tècnics locals de comunicació

La Diputació oferirà al llarg del 2024 cursos adreçats al personal de les àrees de premsa i comunicació dels ajuntaments, en col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya. Són aquests: “Intel·ligència artificial aplicada als mitjans de comunicació”, “Tik Tok com a eina de comunicació institucional”, “Crea i edita vídeos amb el teu mòbil” i “Transparència real: comunicació i bona governança”. Els trobaràs properament al Cercador d’accions formatives, CercaForma [+]

Anar a dalt

Eines

Fotografia amb el mòbil: millora i retoca les teves creacions!

Treu el màxim partit de les fotografies amb el mòbil Treu el màxim partit de les fotografies amb el mòbil

Treu el màxim partit de les fotografies amb el mòbil

Treu el màxim partit de les fotografies amb el mòbil

Aquest curs online, de 10 hores de durada, que es pot fer sense restricció horària durant el mes de gener, el programa el Col·legi de Periodistes de Catalunya amb l’objectiu d'aprendre a fer millors fotografies amb el telèfon, descobrir per què serveixen les seves opcions de configuració, gestionar millor l'espai disponible i aprendre a fer servir algunes de les millors aplicacions de retoc fotogràfic per anar un pas més enllà amb les nostres creacions. La metodologia combinarà teoria i demostracions pràctiques. Informació i inscripcions [+].

Anar a dalt

T’interessa

La I Jornada de Comunicació Municipal, en format web

Jornada de Comunicació Municipal, un espai per compartir coneixement i experiències de comunicació local

Jornada de Comunicació Municipal, un espai per compartir coneixement i experiències de comunicació local

El 8 de novembre passat es va celebrar, amb gran èxit de públic, la I Jornada de Comunicació Municipal, amb la col·laboració dels col·legis professionals de Periodistes i del Màrqueting i la Comunicació, i de la Xarxa Audiovisual Local (XAL). L’objectiu de la jornada, que s’organitzarà anualment, és explorar la importància de la comunicació als ajuntaments i oferir a electes i a tècnics de comunicació un seguit d’eines pràctiques, estratègies i coneixements per organitzar una comunicació municipal útil i eficaç. En aquesta pàgina web trobareu els vídeos de les ponències que va incloure la trobada, així com el recull teòric amb una síntesi del més significatiu de cada intervenció. 

Anar a dalt

Documenta't

La Diputació us desitja Bones Festes i Feliç 2024

La Diputació de Barcelona, des del Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes Socials, us desitja que tingueu unes bones festes de Nadal i un feliç any 2024!
Amb motiu de la celebració nadalenca, la seu central de la Diputació de Barcelona, a la Rambla de Catalunya – edifici Can Serra-, acull des del 19 de desembre i fins al 14 de gener, la mostra “Un pessebre napolità del segle XXI” de l’artista, figurinista i escenògraf, Josep Massagué. Aquest pessebre és una cessió del Museu Tèxtil de Terrassa. Es pot visitar de dilluns a dissabte de 10 a 20h, i diumenges de 10 a 14h. Més informació [+]

 
 

Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes Socials
Àrea de Presidència
Diputació de Barcelona
Rambla de Catalunya, 126
08008 Barcelona

https://www.diba.cat/web/el-diari
a/e:butlleti_ajuntaments@diba.cat

 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat