Especial Premis de Comunicació Local - #14. Juny 2024
Ir arriba

T’interessa

L'1 de juliol finalitza el termini de presentació de candidatures dels premis de comunicació local de la Diputació de Barcelona

Fins l’1 de juliol es poden presentar candidatures als Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona. Els treballs i continguts que es presentin han d'haver estat publicats, emesos o realitzats entre l'1 de juny de 2023 i fins el 31 de maig d’enguany. 

Els premis consten de 6 categories i tenen una dotació total de 42.000 euros (cada premi està dotat amb 6.000€, menys el premi d’honor que no té dotació econòmica). Les categories són: Premi Tasis-Torrent de Premsa Local i Comarcal; Premi Miramar de Televisions Locals; Premi Rosalia Rovira de Ràdios Locals; Premi al millor contingut en les modalitats de vídeo, àudio i multimèdia; Premi a la millor iniciativa comunicativa d’un ens local de la província de Barcelona, i Premi d’Honor de Comunicació de la Diputació de Barcelona.

Als diferents guardons s’hi poden presentar tant els mitjans com els professionals de la comunicació local i comarcal de tot Catalunya, tret del guardó corresponent a la millor iniciativa comunicativa d’un ens local, que es limita a l’àmbit de la província de Barcelona.

El jurat dels premis està format per 9 professionals del periodisme i la comunicació: Sara Nuñoz, Josep Carles Rius, Núria de José, Josep Maria Martí, Montse Abad, Joan Cal, Iolanda Casalà, Jordi Navarro, que en serà el secretari, i Anna Maria Sendra que el presidirà.

La Diputació de Barcelona recupera aquest 2024 uns premis que es van atorgar de manera ininterrompuda des del 1981 fins el 2012, i que els darrers quatre anys han estat organitzats per la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i lliurats en el decurs del Mercat de l’Audiovisual de Catalunya (MAC), a Granollers.

Tota la informació de les bases i sobre el procés i la documentació necessària per a participar en els premis la trobareu a la web dels Premis de Comunicació Local

 
 

Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes Socials
Àrea de Presidència
Diputació de Barcelona
Rambla de Catalunya, 126
08008 Barcelona

https://www.diba.cat/web/el-diari
a/e:butlleti_ajuntaments@diba.cat

 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat