Butlletí del Servei de Premsa i Xarxes socials - #3. Juny 2021

Serveis DIBA

Curs a demanda "Claus de les polítiques locals de gènere"

Imatge gràfica del LABBonnemaison

Imatge gràfica del LABBonnemaison

Fins al desembre de 2021 podeu sol·licitar el curs Claus de les polítiques locals de gènere, que té per objectiu proporcionar coneixements bàsics amb perspectiva de gènere a càrrecs electes i de comandament dels ens locals. S’organitza a demanda dels consistoris que així ho sol·licitin. [+]

El curs Claus de les polítiques locals de gènere té per objectiu proporcionar coneixements bàsics amb perspectiva de gènere a càrrecs electes i de comandament dels ens locals. S’adreça a consistoris municipals, equips de govern o equips directius de l’àmbit local i té una durada de dues hores. S’organitza a demanda dels consistoris que així ho sol·licitin.

Es tracta d’una de les càpsules formatives del programa impartit pel LAB Bonnemaison Laboratori de polítiques públiques feministes de la Diputació de Barcelona, que incideix en el coneixement, la innovació, la formació i l’enfortiment de les xarxes. L’objectiu és reforçar les polítiques públiques feministes de gènere en les seves diverses vessants, com a eina d’erradicació de les estructures que sustenten les desigualtats de gènere en l'accés de les dones als espais de lideratge i d’incidència.

Més informació en aquest enllaç
Correu-e: gsic.labbonnemaison@diba.cat

Butlletí: @AjuntamentsDIBA
Número de butlletí: Butlletí del Servei de Premsa i Xarxes socials - #3. Juny 2021

 
 

Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes Socials
Àrea de Presidència
Diputació de Barcelona
Rambla de Catalunya, 126
08008 Barcelona

https://www.diba.cat/web/el-diari
a/e:butlleti_ajuntaments@diba.cat

 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat