Butlletí del Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes socials - #8. Gener 2023
Go top

Novetat

Recurs de catàleg de serveis en comunicació local

Suport tècnic per millorar eines i estratègies en comunicació local Suport tècnic per millorar eines i estratègies en comunicació local

Suport tècnic per millorar eines i estratègies en comunicació local

Suport tècnic per millorar eines i estratègies en comunicació local

Obert el període per sol·licitar el recurs de catàleg de serveis Redacció de plans de comunicació de serveis públics als ens locals, destinat a ajuntaments d’entre 5.001 i 20.000 habitants. El recurs ofereix una assistència tècnica als serveis de premsa i comunicació locals en tres fases: 1) diagnosi, 2) pla d’acció i 3) proposta d’indicadors d’avaluació final. El suport inclou els àmbits propis d'un gabinet de premsa, com ara les eines digitals i la relació amb els mitjans de comunicació. El termini de sol·licituds finalitza el 9 de febrer de 2023. Més informació [+].

Go top

Serveis DIBA

Nova oferta formativa en comunicació per al 2023

Impulsem la formació als ens locals

Impulsem la formació als ens locals

La Diputació ofereix al llarg de tot l’any 2023 cursos adreçats al personal de les àrees de premsa i comunicació dels ajuntaments de la província, en col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya. Són aquests: Pla de Comunicació, Com resolem una crisi de manera eficaç, Transparència real: comunicació i bona governança, i WhatsApp i TikTok: 2 xarxes socials destacades per a la teva estratègia. Els trobaràs properament al Cercador d'accions formatives [+].

Aprofita tots els cursos que t’ofereix la Diputació

Mantén en forma la teva capacitació professional

Mantén en forma la teva capacitació professional

Paral·lelament als cursos específics de comunicació, premsa i xarxes socials, promoguts pel Gabinet de Premsa i Comunicació, la Diputació t’ofereix una gran varietat de propostes formatives i recursos en format àudio, vídeo, PDF o material en línia, del tipus manual, guia d’habilitats, guia de projectes, entrevistes, videoconferències i més. Hi ha formacions en línia, n’hi altres de presencials i altres de combinades. Les trobaràs al web del Centre de recursos i accions formatives [+].  

Comunicar la cooperació al desenvolupament

La cooperació al desenvolupament, focus de la comunicacó

La cooperació al desenvolupament, focus de la comunicacó

L'Oficina de Cooperació de la Diputació us convida al curs "Del projecte a la història: com comunicar la cooperació al desenvolupament de manera propera i comprensible", que té com a objectiu analitzar el discurs en aquest àmbit i fer-lo més comprensible i transformador. El curs té una durada de 12 hores i es desenvoluparà en tres sessions presencials, els dies 10 i 17 i 24 de febrer, de 10 a 14h, al Recinte de l'Escola Industrial de Barcelona. Inscripcions obertes fins al 30 de gener. Informació i inscripció [+].

Go top

Eines

Com escriure un discurs oral

Eines per escriure un discurs oral Eines per escriure un discurs oral

Eines per escriure un discurs oral

Eines per escriure un discurs oral

El curs "Com escriure un discurs oral", organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya, ofereix eines per escriure millor els discursos dels teus caps, per captar i mantenir l’atenció de l’audiència i per arribar al cor de tots els oients. Aprendràs a crear el discurs més adient per a cada ocasió. Es treballarà de manera pràctica i dinàmica, compartint les tècniques dels especialistes més reconeguts. La formació es desenvoluparà en dues sessions, el 14 i el 21 de febrer, de 10 a 13h.  Informació i inscripció [+].

Go top

Calendari

La Diputació crea, a través de la XAL, una plataforma (OTT) multidispositiu per a la comunicació local La Diputació crea, a través de la XAL, una plataforma (OTT) multidispositiu per a la comunicació local

La Diputació crea, a través de la XAL, una plataforma (OTT) multidispositiu per a la comunicació local

La Diputació crea, a través de la XAL, una plataforma (OTT) multidispositiu per a la comunicació local

El conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local, Marc Melillas , presentarà el proper 1 de febrer, a les 9.30h, a la seu de la XAL, les línies mestres del projecte La Xarxa+, la primera plataforma de continguts de proximitat en català. És una iniciativa de la Diputació de Barcelona, que la corporació posarà en funcionament amb els 625.000 euros dels fons Next Generation de la Unió Europea que ha rebut del ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital. La trobada està oberta a socis i seguidors de l’Associació Comunicació Pública i cal confirmar assistència a través del correu associacio@comunicaciopublica.cat

Go top

T’interessa

El TikTok de la Diputació, premiat per la innovació en comunicació

Equip de les xarxes socials de la Diputació recollint el Premi Pilar Casanova de Comunicació Corporativa

Equip de les xarxes socials de la Diputació recollint el Premi Pilar Casanova de Comunicació Corporativa

El perfil de TikTok de la Diputació de Barcelona va rebre al desembre el Premi Pilar Casanova de Comunicació Corporativa, que atorga el Col·legi de Periodistes de Catalunya, en la categoria d’Innovació en Comunicació. La de Barcelona va ser la primera diputació catalana i la tercera de l’estat espanyol a obrir perfil a TikTok, el mes d'abril de l’any passat. Més informació [+].

Go top

Documenta't

La Fundación Democracia y Gobierno Local publica “200 años de la Diputación de Barcelona"

Portada del llibre, número 36 de la Sèrie Claus del Govern Local Portada del llibre, número 36 de la Sèrie Claus del Govern Local

Portada del llibre, número 36 de la Sèrie Claus del Govern Local

Portada del llibre, número 36 de la Sèrie Claus del Govern Local

La Fundación, que agrupa un bon nombre de les diputacions i consells i cabildos insulars d’Espanya i actua com a impulsora i divulgadora de la tasca dels governs supralocals de l’Estat, ha volgut celebrar, el 2022, el bicentenari de les diputacions amb aquesta publicació. S'hi analitza la història, però també el present i el futur de les diputacions a Espanya. Més informació [+].

 
 

Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes Socials
Àrea de Presidència
Diputació de Barcelona
Rambla de Catalunya, 126
08008 Barcelona

https://www.diba.cat/web/el-diari
a/e:butlleti_ajuntaments@diba.cat

 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat