Butlletí #internacionalDiba
Juliol de 2022 - #80

Nova convocatòria de subvencions

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació anuncia una nova convocatòria de subvencions en l’àmbit de l’Educació per a la Ciutadania Global, destinada a entitats, cooperatives sense ànim de lucre i universitats públiques. Sol·licituds: 1-15 de setembre 2022.

L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona anuncia una nova convocatòria de subvencions en l’àmbit de l’Educació per a la Ciutadania Global, destinada a entitats, cooperatives sense ànim de lucre i universitats públiques. 

La tercera edició d’aquesta convocatòria biennal compta amb un pressupost rècord d’un milió d’euros, fruit de l’aposta de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament per l’Educació per a la Ciutadania Global com a eina de transformació davant un context de transicions globals múltiples. Aquesta inversió es fa possible gràcies al compromís de la Diputació amb dedicar un 0,7% del pressupost de la institució a la cooperació al desenvolupament.

En el marc de la convocatòria, es poden sol·licitar subvencions de 35.000 € a 90.000 € per finançar projectes que promoguin una ciutadania conscient, crítica i compromesa amb els drets humans i el desenvolupament sostenible al món i amb la solidaritat internacional entesa des de la corresponsabilitat. 

Els projectes hauran d'encabir-se en alguna de les següents temàtiques: drets humans; models de producció i consum; igualtat de gènere; pau; migracions o la sostenibilitat ambiental amb activitats de sensibilització, formació, recerca i incidència. Poden ser tant d’educació formal com no formal, però, perquè siguin admeses les sol·licituds, és imprescindible que s’hi incorpori el vincle local-global i les desigualtats i interdependències nord-sud.

Els projectes s’han d’executar entre l’1 de gener del 2023 i el 31 de desembre del 2024 (amb una durada mínima total de vint mesos).

Les sol·licituds de finançament es poden presentar de l'1 al 15 de setembre de 2022 mitjançant la Seu Electrònica de la Diputació de Barcelona.

Accés al tràmit de sol·licitud

Més informació i documentació relativa a la convocatòria

Butlletí: #InternacionalDiba
Número de butlletí: #80 - Juliol de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat