Butlletí #internacionalDiba
Juliol de 2022 - #80

Grup d’Estratègia Internacional

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

El Grup de treball d’estratègia internacional de la Diputació, conformat per divuit municipis de la província de Barcelona, celebra la seva reunió d’estiu i es reuneix a Sitges per debatre sobre el posicionament i la incidència internacional de les ciutats mitjanes.

El Grup de treball d’Estratègia internacional impulsat per l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional de la Diputació de Barcelona es reuneix per 2a vegada i ho fa de manera presencial a l’emblemàtic edifici Miramar de Sitges, amb el suport de Node Garraf, l’agència de desenvolupament econòmic del Garraf. 

La trobada, que se centra en el posicionament i la incidència internacional de les ciutats mitjanes, acull a membres del Grup de treball d’onze municipis diferents de la província de Barcelona. 

L’objectiu d’aquesta trobada és iniciar un procés de treball sobre el posicionament internacional de les ciutats mitjanes, que permeti reforçar tant la projecció internacional, com la capacitat d’incidència en espais europeus i internacionals dels municipis de la província de Barcelona, així com el retiment de comptes i la comunicació a la ciutadania d’aquest tipus d’actuacions.

La jornada s’ha iniciat amb la salutació per part del regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges, Guillem Escolà, que ha continuat amb la ponència «Reflexions i oportunitats sobre el posicionament internacional de les ciutats mitjanes», a càrrec d’Octavi de la Varga, assessor de la Direcció de Relacions Internacionals. A continuació, Isidre Also, director de l'Agència NODE, ha parlat del vector internacional en el pla estratègic d'activitat econòmica del Garraf. Durant la segona part de la jornada, els i les participants han participat activament en una sessió de treball.

La trobada s’ha conclòs amb una passejada amable pel nucli de Sitges i visita al Palau Maricel a on Sira Puig, directora de l'àrea de Turisme de Sitges ha fet una presentació sobre la projecció internacional de Sitges com a destinació turística. 

Aquesta trobada forma part del pla de treball anual del Grup de Treball que seguirà amb la seva tasca durant la tardor endinsant-se en l’avaluació dels instruments de planificació de l’acció internacional.

Newsletter: #InternacionalDiba
Newsletter number: #80 - Juliol de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat