Butlletí #internacionalDiba
Juliol de 2022 - #80

Convocatòria: XLIIIè Premi Pau ANUE

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Fins al 30/09, candidatures obertes a la convocatòria del XLIIIè Premi per la Pau, organitzat per l’ANUE a Espanya amb el suport de la Diputació, per distingir persones, entitats o institucions que han contribuït a la defensa i promoció dels drets humans.

El Premi per la Pau consisteix en el reconeixement públic del guardonat i d’una dotació econòmica de 5.000 euros, i es concedeix el 24 d’octubre de cada any, en commemoració de l’aniversari de la fundació de les Nacions Unides (1945).

Al web de l'ANUE podreu trobar les bases del premi, el formulari per proposar candidatures i més informació sobre la convocatòria i els guardonats anteriors. El termini de presentació de candidatures finalitza el 30 de setembre. Us animem a participar proposant persones i entitats que podrien ser mereixedores d'aquest premi!
 
L’Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE) concedeix anualment el Premi per la Pau, el qual, des de la seva primera edició, l’any 1980, vol reconèixer trajectòries de persones o entitats que destaquin pel seu treball encaminat a aconseguir la defensa de la solució pacífica dels conflictes i dels drets humans, les llibertats fonamentals i en pro del desenvolupament sostenible.

L’any 2021 es va guardonar el pianista James Rhodes, com a impulsor de la Llei Orgànica de Protecció Integral a la Infància i l’Adolescència, en tant que activista en la denúncia contra els abusos sexuals a la infància.

Butlletí: #InternacionalDiba
Número de butlletí: #80 - Juliol de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat