Butlletí #internacionalDiba
Juliol de 2022 - #80

Fòrum Mundial Urbà a Katowice

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha participat a l'11a edició del Fòrum Mundial Urbà (WUF11) que ha tingut lloc a Katowice (Polònia). Projectes com 'Vies Blaves', 'Espais naturals i turisme sostenible' i 'Barris i ciutats' han estat les iniciatives destacades per part de la província.

26-30 de juny a Katowice (Polònia). Estand compartit amb les administracions públiques catalanes.

La corporació ha compartit estand amb tres administracions catalanes més: la Generalitat de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

L’estand ha tingut per lema Catalunya 2050: cap a un territori més inclusiu, verd i digital i s’hi ha presentat els projectes més destacats en aquests tres àmbits: l’equilibri territorial, la prosperitat econòmica i l’equitat social.

Pel que fa a la Diputació, destaquen tres projectes clau, com són:

També hi ha tingut cabuda altres projectes de la Diputació de Barcelona lligats als diferents àmbits que aborda l’esdeveniment: l’impuls de les Agendes urbanes locals, el desplegament de la fibra òptica a la xarxa de carreteres locals; les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU); la iniciativa de cures en la comunitat; la transformació digital de l’Administració Local; el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT). +tecnologia +futur; i la iniciativa La Industrial+.

L’estand ha permès fer arribar al públic internacional expert l’impuls de l’Agenda urbana al territori i els conceptes clau de la diversitat i cohesió territorial en municipis i ciutats, així com l’esforç de governança multinivell per establir una estratègia conjunta per part de diferents administracions. També hi ha tingut protagonisme l’aposta per la resiliència territorial a municipis i ciutats en les polítiques urbanes i rurals.

El director de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, Toni Montseny, va participar en l’acte d’inauguració de l’estand.

[+] Pàgina web de l’estand conjunt Catalonia 2050

Newsletter: #InternacionalDiba
Newsletter number: #80 - Juliol de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat