Butlletí #internacionalDiba
Juliol de 2022 - #80

Pla director de cooperació

Imatge: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Imatge: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha aprovat pel ple municipal el Pla director de Cooperació, Drets Humans i Ciutadania Global 2022-2026 del municipi, elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona a través del Catàleg de serveis.

El passat 27 de juny es va aprovar el Pla Director de cooperació, drets humans i ciutadania global 2022-2026 de Santa Coloma de Gramenet. L'elaboració del Pla director ha comptat amb la participació del conjunt de serveis i àrees de l'Ajuntament i entitats de l'àmbit local.

Aquest pla és el full de ruta amb les accions previstes per renovar el compromís local en la defensa pels drets humans i la cooperació des de l'Ajuntament en col·laboració amb el Consell de Cooperació i Solidaritat i les entitats locals i estableix tres àmbits estratègics: el foment de la pau i la justícia, el desenvolupament humà sostenible i la igualtat de gènere i empoderament de les dones. 

El Pla s’ha elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona a través del recurs Plans directors de cooperació al desenvolupament del Catàleg de Serveis, un dels recursos a través dels quals es canalitza el suport en l’àmbit de la planificació estratègica municipal de la política de cooperació al desenvolupament als ens locals de la província de Barcelona.

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #80 - Juliol de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat