Butlletí #internacionalDiba
Juliol de 2022 - #80

Educació per a la Ciutadania Global

Imatge: Comissió Europea

Imatge: Comissió Europea

La Diputació, a través de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Direcció de Relacions Internacionals, ha renovat per a un període de tres anys fins al 2024 la seva participació en l’espai de consulta sobre Educació per a la Ciutadania Global impulsat per la Comissió Europea.

La Diputació de Barcelona, ha renovat la seva participació en el grup de múltiples parts interessades del programa DEAR (DEAR Multi-Stakeholder Group – DEAR MSG, per les seves sigles en anglès) de la Comissió Europea. 

El DEAR MSG és l’espai de consulta on es troben els actors clau per promoure l’aprenentatge i el treball en xarxa per reforçar l’impacte de l’educació per a la ciutadania global a Europa. Així, treballa amb la Comissió Europea i participa en l’intercanvi i la coordinació de polítiques rellevants per al programa DEAR, gestionat per la Direcció General de Partenariats Internacionals (DG INTPA) de la Comissió Europea sobre l’Educació per a la ciutadania global (ECG).

El grup està format per organitzacions de la societat civil, governs locals, organitzacions de jovent, representants dels estats membres, l’acadèmia i xarxes europees. Les seves funcions són desenvolupar estratègies per incrementar l’impacte de l’educació per la ciutadania global i la sensibilització a Europa; promoure l’intercanvi entre actors i països i assessorar a la Comissió Europea en els objectius i línies de treball del programa DEAR.

[+] Programa de suport a les polítiques locals de Cooperació al Desenvolupament 
[+] Programa DEAR

Newsletter: #InternacionalDiba
Newsletter number: #80 - Juliol de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat