Butlletí #internacionalDiba
Juliol de 2022 - #80

2a convocatòria Interreg Euro-MED

Imatge: Programa Interred Euro-MED

Imatge: Programa Interred Euro-MED

L’Oficina Europa i Estratègia Internacional ha seguit la sessió informativa de la 2a convocatòria del programa Interreg Euro-Med 21–27, per finançar projectes per contribuir a la transició cap a una societat climàticament neutra. La data límit per presentar projectes és el 27 d'octubre.

Els objectius del programa Interreg Euro-MED 21-27, dotat amb 294 M€, són contribuir a la transició climàticament neutra, sostenible i resilient, lluitar contra l’impacte dels canvis globals sobre la Mediterrània i garantir-ne la sostenibilitat.

Euro-Med, amb l’autoritat de gestió a la regió de Provença Alps Cote d’Azur a França, cobreix 14 països (10 estats membres i 4 estats en preadhesió). Agrupa un espai de cooperació amb 69 regions que representen el 25% de la població la UE. En destaca la incorporació al programa de Bulgària i Macedònia del Nord, així com de les regions de Castilla la Mancha, la Comunitat de Madrid i Extremadura.

L’Oficina Europa i Estratègia Internacional ofereix un resum de la sessió dedicada a explicar la 2a convocatòria d’aquest programa per al període financer actual, on se sintetitzen les missions, prioritats i objectius específics del programa, així com la tipologia de projectes i participants, i calendari concret.

[+] Consulta el resum complet de la sessió informativa a la GAUE

Newsletter: #InternacionalDiba
Newsletter number: #80 - Juliol de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat