Butlletí #internacionalDiba
Juliol de 2022 - #80

Programa Sudoe: Sessió informativa

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional, ha participat en la sessió informativa sobre el nou Programa de Cooperació Territorial de l’Espai Sud-oest Europeu SUDOE 2021-2027 que s’ha celebrat el 7 de juliol a Toulouse (França).

El Programa de Cooperació Territorial de l’Espai Sud-oest Europeu (SUDOE) ha organitzat una jornada informativa de prellançament de la primera convocatòria per informar de les principals novetats per aquest període 2021-2027, així com per establir calendaris orientatius.

La sessió ha comptat amb representants dels 4 Estats membre que participen en el programa (Espanya, França, Portugal i Andorra), de l’autoritat de gestió (Govern de Cantàbria) i de la Secretaria conjunta, ubicada a Santander.

S’hi ha fet un repàs dels resultats del programa SUDOE pel període 2014-2020 que ha comptat amb 95 projectes aprovats, 57 dels quals encara no han finalitzat, i que suposa la participació de 807 entitats beneficiàries, i s’ha presentat tota l’estructura i procediments per al nou període 2021-2027.

L’Oficina Europa i Estratègia Internacional ofereix un resum i la documentació de la sessió dedicada a explicar la 2a convocatòria d’aquest programa per al període financer actual, on es sintetitzen les missions, prioritats i objectius específics del programa, així com la tipologia de projectes i participants, i calendari concret.

Es tracta d’un programa amb moltes possibilitats i prioritats que afecten directament als interessos dels ens locals de província.

[+] Consulta el resum complet i la documentació de la sessió informativa a la GAUE

Butlletí: #InternacionalDiba
Número de butlletí: #80 - Juliol de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat