Butlletí #internacionalDiba
Juliol de 2022 - #80

Cloenda del laboratori Brutal!

Imatge: Casa Amèrica Catalunya

Imatge: Casa Amèrica Catalunya

Aquest juliol s’han publicat els vídeos de Brutal, el laboratori de rap contra el treball infantil a Amèrica Llatina, una iniciativa de Casa Amèrica Catalunya amb el suport de la Diputació de Barcelona. Un grup de joves ha aprofundit sobre el tema i ha treballat en tallers específics.

El taller de rap BRUTAL ha tingut lloc durant el mes de maig i juny, i hi han participat una vintena de joves d'entre 11 i 20 anys, tots ells vinculats al moviment rap de l'àrea metropolitana de Barcelona. 

Els joves rapers han treballat en tallers juntament amb especialistes en la problemàtica del treball infantil i han rebut formació en vers improvisat per rapers, poetes i repentistes.

Aquest procés ha culminat amb l'enregistrament de 4 videoclips amb un quartet de jazz-rap, presentats el passat dimarts, i també amb la celebració d'un concert, que es va celebrar el dimarts 21 de juny, al Centre Cultural Albareda de Barcelona.

Brutal ha suposat un espai de trobada i experimentació, per conscienciar sobre la problemàtica del treball infantil, i en especial a l’Amèrica Llatina, en relació amb la mateixa creació artística, poètica i musical, i amb la iniciativa de donar veu als mateixos joves. 

A Amèrica Llatina la incidència d'aquest fenomen és especialment rellevant. Es calcula que uns 28 milions d'infants són explotats laboralment a l’Amèrica Llatina i el Carib.

[+] Accés als vídeos del projecte Brutal!

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #80 - Juliol de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat