Butlletí #internacionalDiba
Juliol de 2022 - #80

Recomanem

21/09: Dia internacional per la Pau

Imatge: Nacions Unides

Imatge: Nacions Unides

El 21 de setembre se celebra el Dia internacional per la Pau. Enguany, l’ONU ha triat el lema «Acabar amb el racisme. Construir pau». Sumeu-vos com a ens locals a les iniciatives que proposa la Xarxa Alcaldes per la Pau per contribuir a la construcció de la pau!

L'any 1981, l'Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 21 de setembre com a Dia Internacional de la Pau, una jornada destinada a commemorar i enfortir els ideals de pau. L'any 2001, es va fixar el 21 de setembre com un dia d'alto el foc i de no-violència en l'àmbit mundial.

Enguany, l’ONU ha triat el lema «Acabar amb el racisme. Construir pau» per treballar cap a un món lliure de racisme i discriminació. Un món on la compassió i l’empatia superin la sospita i l’odi. 

Ens locals i entitats d’arreu del territori celebren aquesta data duent a terme activitats diverses. A Catalunya, la xarxa Alcaldes i Alcaldesses per la Pau impulsa entre els seus membres l’organització d’esdeveniments per contribuir a la construcció de la pau. La xarxa fa les següents recomanacions pel que fa a l’adhesió i difusió d’imatges per aquella data:

  • El 21 de setembre del 2022, comparteix el teu missatge sobre pau i una foto de suport a xarxes socials utilitzant perfils municipals o personals.  

  • El missatge hauria de visibilitzar la contribució del vostre municipi o la vostra perspectiva local respecte a la construcció de pau.

[+] Més informació: International Day of Peace | United Nations

[+] Més informació als canals d'@AlcaldesPau

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #80 - Juliol de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat