Butlletí #internacionalDiba
Juliol de 2022 - #80

Recomanem

Acollida persones refugiades Ucraïna

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social, ofereix el recurs de catàleg per a ens locals «Finançament als ens locals acollidors de persones refugiades per la guerra a Ucraïna». Sol·licituds fins al 31 de desembre de 2022.

Es tracta d’un recurs dotat amb 2 milions d’euros que té per objecte el finançament de les despeses extraordinàries i específiques d'acollida i atenció a les necessitats de les persones afectades per la guerra d'Ucraïna que els ens locals heu fet i penseu fer fins al 31 de desembre de 2022.

Ja podeu fer la demanda! L’ajut econòmic s'atorgarà en règim de concessió directa amb concurrència, un per ens local, per ordre d'entrada i fins a esgotar els recursos disponibles.

Què es podrà sol·licitar? Doncs totes les despeses relacionades amb l'acollida al municipi de les persones refugiades, reforç de professionals, cobertura de les necessitats bàsiques de les persones acollides, formació d'adults i suport a l'escolarització, entre d'altres, despeses recollides als capítols 1, 2 i 4.

Trobareu més informació sobre aquest ajut en aquest enllaç.

Butlletí: #InternacionalDiba
Número de butlletí: #80 - Juliol de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat