Butlletí #internacionalDiba
Octubre de 2022 - #82

Comunitat de Turisme Sostenible

Imatge: Interreg Med (interreg-med.eu)

Imatge: Interreg Med (interreg-med.eu)

La Diputació de Barcelona ha guanyat la convocatòria per liderar la Comunitat de Turisme Sostenible del programa europeu Interreg Med. Permetrà donar continuïtat a la Comunitat MED de Turisme Sostenible amb un pressupost de 5 milions d’euros, per un període de 7 anys.

La candidatura del projecte Sustainable Tourism Community (STC) liderat per la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona ha estat aprovada pel Comitè del Programa Interreg MED del passat 27 de setembre.

El programa Interreg MED va obrir una convocatòria de projectes de governança per a escollir 8 projectes: 4 projectes per a Comunitats Temàtiques i 4 projectes de Diàleg Institucional per als següents àmbits temàtics: economia innovadora, turisme sostenible, zones habitables sostenibles i protecció de la biodiversitat. El finançament total per als vuit projectes és de 18,4 milions d’euros.

En total, es van presentar 13 projectes per a les 8 categories i s’han aprovat els següents projectes: les Comunitats Temàtiques d’economia innovadora, turisme sostenible, zones habitables sostenibles i el projecte de Diàleg Institucional d’Economia innovadora. Les altres 4 categories han quedat desertes i ara s’obrirà un nou termini per presentar candidatures.

El projecte liderat per la Diputació de Barcelona per a la Comunitat Temàtica de turisme sostenible ha estat aprovat sense condicions. Permetrà donar continuïtat a la Comunitat MED de Turisme Sostenible amb un pressupost de 5 milions d’euros, per un període de set anys. La comunitat estarà formada per 8 socis i la Diputació de Barcelona gestionarà directament un pressupost 843.195 euros dels quals el programa MED en finançarà el 80%.

[+] Més informació

Newsletter: #InternacionalDiba
Newsletter number: #82 - Octubre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat