Butlletí #internacionalDiba
Octubre de 2022 - #82

Visita delegació regió est de Malta

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Del passat 3 al 6 d’octubre una delegació de governs locals de la regió est de Malta van visitar la província de Barcelona amb l’objectiu principal de transferir coneixements i adquirir bones pràctiques de la Diputació i de diferents municipis, en especial d’Osona i Maresme.

El programa de visita s’ha creat en col·laboració amb l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona per tal d’ajudar-los a millorar en l’organització dels esdeveniments que tindran lloc durant aquest any.

Els objectius de la visita eren:

  • Visitar altres municipis europeus on es pogués realitzar transferència de coneixement i adquisició de bones pràctiques.

  • Observar les pràctiques contínues en desenvolupament i implementació estratègica, més enfocada a la part cultural.

  • Potenciar la dimensió internacional dels Consells Locals i Regionals, mitjançant la cooperació amb altres municipis europeus.

  • Fomentar el treball en xarxa i la cooperació transnacional mitjançant l'intercanvi de bones pràctiques i la cooperació.

A partir de gener de 2022, Malta s’ha dividit en 6 Consells Regionals i el Consell Regional de l'Est que va visitar la província de Barcelona està format per dotze localitats.

La delegació maltesa assistent a aquesta visita ha estat formada pel president del Consell Regional de l'Est, Anthony Chircop, el vicepresident del Consell Regional de l'Est i alcaldes de les diverses localitats que en formen part: l'alcalde del Consell Local de Ta' Xbiex, Sr. Max Zammit, l'alcalde de Sliema, Sr. John Pillow, l'alcalde del Consell Local de Gzira, el Sr. Conrad Borg Manche, l'alcalde del Consell Local d'Imsida, la Sra. Margaret Baldacchino Cefai, l'alcalde de Lija, el Sr. Anthony Dalli.

[+] Més informació

Butlletí: #InternacionalDiba
Número de butlletí: #82 - Octubre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat