Butlletí #internacionalDiba
Octubre de 2022 - #82

Recomanem

Jornades Ciutats i Canvi climàtic

Imatge: Casa Amèrica Catalunya

Imatge: Casa Amèrica Catalunya

El 31 d'octubre se celebra el Dia Mundial de les Ciutats, i Casa Amèrica Catalunya organitza unes jornades sobre grans reptes urbans d’avui, partint d’Amèrica Llatina i el canvi climàtic. Al llarg de la setmana es faran diverses activitats amb el suport de la Diputació.

Les jornades Ciutats i canvi climàtic comptaran amb la participació de 4 de les més destacades joves activistes de la regió llatinoamericana: Nicki Becker (Argentina), Sara Cognuck (Costa Rica), Helena Gualinga (Equador) i Julieta Martínez (Xile), més un acompanyant d’honor: l’activista pels drets humans Francisco Vera (Colòmbia). L’acte principal de les jornades tindrà lloc el divendres 4 de novembre de 2022 a la seu de Casa Amèrica Catalunya, amb un debat obert al públic amb les activistes. 

Durant una setmana es faran diverses activitats per conèixer i debatre sobre els principals objectius de les ciutats per caminar cap a la sostenibilitat. Aquesta activitat compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

En el marc de la celebració de les jornades, el dimarts 8 de novembre es projectarà el documental «Helena de Sarakayu», dins el Festival Suncine. I també, al voltant d’aquestes jornades, podreu viure l’experiència del Recorregut sensorial «TRIAR. La Poètica de la Trobada i la Noció de Protegir, de Cuidar», a càrrec de la companyia La Inefable. Es podrà participar en el Recorregut sensorial, amb reserva prèvia, els dies 7, 8 i 9 de novembre.

[+] Més informació i inscripcions
[+] Casa Amèrica Catalunya

Butlletí: #InternacionalDiba
Número de butlletí: #82 - Octubre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat