Butlletí #internacionalDiba
Octubre de 2022 - #82

Recomanem

Jornada del Centre Delàs per la Pau

Imatge: Centre Delàs d’Estudis per la Pau

Imatge: Centre Delàs d’Estudis per la Pau

Inscripcions obertes a les Jornades anuals del Centre Delàs d’Estudis per la Pau «Una altra seguretat és possible i urgent. Nous escenaris per construir pau des dels marges el paper de les ciutats i la societat civil», que se celebraran el 24 de novembre amb suport de la Diputació.

El 24 de novembre, de 17.30 h a 21 h, es duran a terme les Jornades anuals del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, organitzades conjuntament amb l’Institut de Drets Humans de Catalunya i l'International Peace Bureau amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

Amb la jornada Una altra seguretat és possible i urgent. Nous escenaris per construir pau des dels marges el paper de les ciutats i la societat civil, es vol fer valdre el paper de les ciutats i les perifèries del món en la construcció de pau, així com reflexionar sobre altres formes de construir seguretat superant models policials i militars, per defensar els drets humans i la protecció de les persones.

El director de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, Antoni Montseny, participarà en la primera taula, juntament amb Nora Miralles, presidenta del Centre Delàs, Montserrat Tafalla, presidenta de l’Institut de Drets Humans de Catalunya i David Llistar, director de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.

La conferència inaugural serà a càrrec del corresponsal i professor de relacions internacionals Rafael Poch, sota el títol: Nous escenaris per la seguretat després de la guerra d’Ucraïna.

L’acte tindrà lloc a l’Auditori Blanquerna (carrer Valldonzella, 12, Barcelona).

[+] Més informació i inscripcions

Butlletí: #InternacionalDiba
Número de butlletí: #82 - Octubre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat