Butlletí #internacionalDiba
Novembre de 2022 - #83

Enquesta: El futur de la Joventut UE

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

La Direcció de Relacions Internacionals ha presentat l’enquesta realitzada al jovent de la província de Barcelona sobre el futur d’Europa i la percepció dels i les joves en el marc de la Conferència sobre el Futur d’Europa durant la 40a Jornada de Polítiques Locals de Joventut.

La Direcció de Relacions Internacional ha participat en la 40a Jornada de Polítiques Locals de Joventut organitzada per l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona entorn els reptes i les dimensions de l’acompanyament a joves en la visió europea.

La Jornada de Polítiques Locals de Joventut constitueix anualment un punt de trobada per a professionals i electes vinculats a les polítiques locals de joventut. 

Els objectius de la Jornada són facilitar un espai de trobada, de reflexió i de proposta entorn de les polítiques de joventut per promoure l'intercanvi de coneixement entre professionals que treballen amb joves, fer aportacions sobre la intervenció amb joves per la millora de la cohesió i inclusió social i compartir propostes metodològiques per al treball amb joves des dels serveis locals de joventut.

Cada any, la jornada se centra en un tema concret de l'àmbit de la intervenció amb joves.

La ponència marc de la jornada va abordar els «Reptes i dimensions de l’acompanyament a joves en la visió europea» a càrrec de la Sra. Themis Christophidou, directora general d’Educació, Joventut i Cultura de la Comissió Europea. 

La Direcció va participar amb la presentació de l’enquesta realitzada a la població de la província de Barcelona sobre la visió del futur d’Europa el passat mes de febrer on va donar un pes rellevant a l'opinió que el jovent de la província de Barcelona. 

A part de la ponència marc i la presentació de l’Enquesta sobre el futur d’Europa per part de la Direcció, també es van celebrar quatre taules rodones, que van abordar el paper de les polítiques locals de joventut en relació amb el medi ambient, l’ocupació de qualitat, l’acompanyament emocional i la mobilitat internacional.

[+] Resum de l’enquesta

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #83 - Novembre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat