Butlletí #internacionalDiba
Novembre de 2022 - #83

Recomanem

Sinergies entre Horizon i FEDER

Imatge: Comissió Europea

Imatge: Comissió Europea

La Comissió Europea ofereix una guia pràctica i senzilla sobre com maximitzar les oportunitats de sinergies entre els programes Horizon Europe i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a l’hora de plantejar projectes europeus. Consulta-la!

La guia cobreix els mecanismes de sinergia més rellevants, exposa com fer-ne un ús fàcil, i delimita les noves oportunitats disponibles per a les autoritats administratives.

Els principals mecanismes cooperatius són: el segell d’excel·lència, atorgat per la Comissió, indica la qualitat d’un projecte i, per tant, que és un bon candidat per a rebre finançament. 

Les transferències de finançament acumulatiu, quan un projecte rep el suport de més d’un fons o programa per a la mateixa despesa, no es tracta d’un mecanisme automàtic en el cas de les sinergies. 

I el suport al finançament combinat o Teaming, fa referència a la creació i modernització d’un centre d’excel·lència per mitjà de l’associació d’aquest amb una institució de recerca líder d’un altre estat. 

Per a més informació, podeu descarregar la guia al següent enllaç:

[+] Sinergies entre Horizon Europe i els programes FEDER

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #83 - Novembre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat