Butlletí #internacionalDiba
Novembre de 2022 - #83

Recomanem

Primary: Exposició fotogràfica

Imatge: Ruido Photo

Imatge: Ruido Photo

«Primary: guardians dels boscos ferits» és un viatge fotogràfic i de conscienciació social i ambiental pel Brasil, Congo, Tailàndia i Indonèsia que ens interpel·la directament de la mà de Ruido Photo i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El projecte, que comptava amb el suport de la Diputació de Barcelona en el marc de la Convocatòria d’Educació per la Ciutadania Global 2021, denúncia la desforestació dels boscos primaris i visibilitza, a través de retrats íntims, les persones que lluiten per defensar-los.

L’exposició pretén il·lustrar i conscienciar la societat dels impactes que té la desforestació en el clima, així com investigar-ne les causes, posant sota la lupa els patrons de consum del Nord Global i la seva relació amb la desforestació del Sud Global. Vol incidir en els patrons de consum de la població de la província de Barcelona i en les pràctiques de les administracions públiques per reduir aquesta problemàtica.

Se’n destaca la innovació de la metodologia, la qual reuneix la ciència i el fotoperiodisme per fer front a la vulneració de drets humans i mediambientals de les defensores i habitants dels boscos tropicals i de les generacions futures.

L’entrada a l’exposició és gratuïta i es pot visitar a:

  • La Glorieta de la Transsexual Sònia del Parc de la Ciutadella (Barcelona), fins al 30 de novembre.
  • La Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona (Cerdanyola del Vallès), de l'11 de novembre al 9 de desembre.

[+] Ruido Photo

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #83 - Novembre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat