Butlletí #internacionalDiba
Febrer de 2023 - #86

Divulgació europea als instituts

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

L'Oficina d’Europa i Estratègia Internacional ofereix tallers de divulgació europea impartits als centres educatius i dirigits al jovent de la província de Barcelona amb l’objectiu de sensibilitzar i fer arribar el projecte europeu a la ciutadania de la província de Barcelona.

Amb l’objectiu de sensibilitzar i fer arribar el projecte europeu a la ciutadania de la província de Barcelona, la Direcció de Relacions Internacionals (DRI) de la Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina d’Europa i Estratègia Internacional (OEEI), ofereix xerrades sobre temes d’àmbit europeu enfocades als centres educatius i al jovent de la província de Barcelona.

L'Oficina d’Europa i Estratègia Internacional (OEEI) té com un dels seus objectius fer divulgació del projecte europeu als ens locals i a la ciutadania de la província de Barcelona i, per assolir aquest objectiu, és necessari fer promoció i difondre aquesta tasca de sensibilització sobre temàtiques d’àmbit europeu i internacional. Per fer-ho arribar de manera pedagògica i entenedora a la ciutadania i, en especial, als nens i nenes i als joves dels municipis de la província de Barcelona es duen a terme xerrades als centres educatius utilitzant un format dinàmic i didàctic. 

En concret, divendres 27 de gener es van oferir a l'Institut Les Vinyes de Cubelles els dos primers tallers del nou any per a fer promoció i divulgació sobre la Unió Europea i la mobilitat juvenil.

Newsletter: #InternacionalDiba
Newsletter number: #86 - Febrer de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat